Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

V roce 2019 protestovalo na Letné proti Babišově vládě 250000 lidí. Čtvrt miliónu. Dezoláti se tomu jenom smáli a vláda vládla dál.

Proč si ti samí dezoláti dnes myslí, že si sedneme na zadek z pár tisícovek jejich křiklounů?

26 6
možnosti
PT

Bohužel máte odkaz na jiného vidláka, ve své sebestřednosti si ani neověřujete fakta ....

4 2
možnosti
Foto

Prostudujte odkazy a uvidíte, že to tak není. Je to ten samý, co co vedl v odkazu rozhovor s Bobošíkovou a při té příležitosti si najděte význam slova "sebestřednost".

1 0
možnosti
MV

Není proti bídě účinnější pracovat, než demonstrovat?...

30 1
možnosti
RK

Je. Ale dezolátům to neříkejte. Všichni nemůžeme být bohatí ;-).

14 4
možnosti
JZ

Pryč s PRO kolaboranty a vlastizrádci. Slava Ukrajiny.[UA]R^

17 8
možnosti
VS

Spravne. Slava banderovske a samozrejme demokraticke Ukrajine. To je narez......

8 8
možnosti
Foto

Trávím den úměrně počasí. Tedy fitko, dobrý oběd ve vybrané restauraci, nějaká televize a večer asi sauna. A jsme rád, že na Václaváku je pár stovek, možná tisíc lidí, kteří tam jsou proto, protože nevědí, kde udělali chybu. A pokud si myslí, že jim to vysvětlí svolavatel té demonstrace, tak dělají chybu další.

22 5
možnosti
Foto

Přesně tak. Převážná většina lidí, kteří žijí na hranici bídy, tak žije vlastní vinou a nezodpovědností. Exekuce (každý desátý Čech), žádná finanční rezerva, neochota se vzdělávat a něčemu učit, lenost a pod. Stát má pomáhat jen lidem, kteří se do svízelné situace dostali ne vlastní vinou.

2 1
možnosti
JZ

Prý u nás není svoboda. Kdyby skutečně nebyla, tak se nekoná žádná demonstrace a policajti by ty rajchlovce ztřískali jako v Moskvě.

18 5
možnosti
RK

To nevypadá na Rajchlem avizovaných 175 tisíc demonstrantů ;-). Leda by vítr někde zastavil sedmdesátikilometrový speciální vlak ;-D

13 1
možnosti
KT

Myslíte nekonečný vlak s tanky?

Ten ovšem nemířil na Václavák, ale na Ukrajinu!

14 0
možnosti
JZ

Jistí jedinci by měli přestat strašit. Před rokem tady vykřikovali, že se neobejdeme bez ruského plynu a ruské ropy. Ovšem realita je jaksi jiná. Obejdeme a ceny plynu a ropy klesly. Takže panikáři, klídek. :-)

25 7
možnosti
PV

Tato demonstrace je hlavně boj za svobodnou pluralitní společnost proti totalitnímu liberálnímu neomarxismu, boj za svobodu slova a myšlení proti cenzuře a pronásledování ideových oponentů, boj za pravdu, která je hledána v demokratické diskusi a nikoli která je určována vládnoucí mocí.

11 22
možnosti
JZ

To jsou lži pane Vrchovský. Víme, jak jeden z organizátorů Rajchl vyhrožuje lidem s jinými názory trestním stíháním.

19 6
možnosti
MK

Já bych zase nešel na oběd s vámi. Každý máme právo na svůj názor a je zcela mimo slušné chování kohokoli kádrovat. To ale agresivní lepšolidé nechápou, semknutí kolem jediné správné ideologie.

6 18
možnosti
RK

On vám někdo názor upírá? Proč se všichni dezolé staví do role utlačovaných?

17 5
možnosti