Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to tak dlouho, kdy účastníci a svolavatelé této a předchozích protivládních demonstrací volali po maďarské cestě řešení vysokých cen. Kam to maďarsko dovedlo se může přesvědčit každý. Lednová inflace dosáhla v Maďarsku úrovně 25,7 %.

4 1
možnosti
Foto

Ano, Maďarsko mělo v lednu nejvyšší meziroční inflaci okolo 26 procent. Zapomněl jste ale dodat, že Česko obsadilo "skvělé" třetí místo s 19,1 procenty, a to přesto, že "my jsme změna, vy jste změna" .

4 0
možnosti
Foto

Je docela humorné, když někdo kritizuje vládu za vysoké ceny a zároveň fandí Michlovi za setrvání v čele ČNB.:-)

0 1
možnosti

Dezoláti dámy a pánové jsou naše vláda v čele s Petrem Fialou. Aby bylo jasno. Důchodcům berou a sami si přidávají. Když se o tom jedná ve sněmovně, tak zmrazení platů sami sobě neschválí.

Aby tedy bylo úplně jasno o pojmu dezolát, s kterým se tady někteří tak rádi oháníte.

4 8
možnosti

J11i58ř67í 57H59o89l32ý

12. 3. 2023 9:36

Vy to musíte vědět. Každý den se na dezoláta a flastence koukáte v zrcadle.

4 2
možnosti

Jen na okraj, jestli můžete sdělit, z jakého zdroje jste čerpal, že jde o lidi převážně že severních Čech a severní Moravy?

5 0
možnosti
Foto

Z toho, který je uveden v odkazu, tedy odkud byly převážně organizovány svozové autobusy.

0 0
možnosti

Už od doby muslimské migrace přes kovid k válce na Ukrajině se tady točí stále ti samí lidé.

9 0
možnosti
Foto

Je to tak, pořád ti samí. Podstatou věci však je, kdo se pořád snaží tyto lidi oslovovat.

2 0
možnosti

Vůbec nejde o to kdo to organizuje ale jestli je proč. Vláda 5koček je ta nejlínější vláda co jsme zatím měli,heslo nenecháme vás padnout zcela určitě neplatí oficiálně pro důchodce ale už to vaří pro všechny. Cibule a mnoho dalších základních zemědělských a potravinových komodit se ocitla v kategorii luxus.Léky nejsou a nebudou ještě dlouho, nejsou zubaři, obvodní lékaři, lékaři pro děti a mnoho dalších problému které vláda neřeší a řešit nebude. Ale návrh na zmrazení růstu mezd vlády a parlamentů byl zamítnut. To že je inflace není tím že obyčejní lidé mají nadbytek peněz ale proto že je není možné utratit za něco co má smysl, nová auta jsou oproti cenám z před 3 roky o cca.150 až 300 tisíc dražší při stejné výbavě a proto lidé nakupují ojetiny z německá a stamiliony eur odváží tam. A ceny bydlení je kapitola sama pro sebe.O tom co dělá vláda slyšíme denně jen špatné zprávy a proto to není dobrá naše vláda a je nutnost vyjadřovat nespokojenost ne s tím kdo vládne ale jak.[>-]

16 7
možnosti

J94o72s83e10f 71N32o82v33á16k

14. 3. 2023 18:37

Takze jestli tomu rozumim, tak po vlada checte:

1. Aby zacala ve velkem pestovat cibuli a dalsi zakladni zemedeslke komodity, a pak tyto vladni komodity dala na trh za nizke ceny a tim snizila cenovou hladinu zakladich potravin.

2. Dale chcete aby vlada otevrela nove lekarske a zubarske fakulty, sehnala tam ucitele a nejak tak nahnala mlade lidi, aby tyto obory vystudovali.

3. Chcete aby vlada vybuvovala farmaceutickou firmu, sehnala do ni lidi, nakoupila za stamiliardy patenty na leciva a vyrabela levne vladni leky.

4.. Dale chcete, aby vlada vybudovala provozovala automobilku, ktera bude vyrabet auta za levne vladni ceny, asi jen za vyrobni naklady a zaplavi jimi trh.

Jeste po vlade neco chcete, nebo to tak staci? Vlada ma 18 lidi, to jim davate opravdu pekne velky ukol.

0 0
možnosti

Pokud tato vláda začne konečně dělat za co ji platíme, tak tyto zbytečné demonstrace nebudou. Už není čas na aroganci a vysílání signálů. Cesta do Řecka už začala.

13 7
možnosti
Foto

Ja uz chapu tu Venezuelu: rozprodan vladou majetek statu vc.ropnych lozisek a nerostneho bohatstvi USA, dluhy a uroky do USA a socialisticka neschopna vlada vede zemi do hyperinflace. Slo to rychle. Recko jeste drzime...

2 6
možnosti

Jesti se koalice udrzi pohromade, nikdo s nimi nepohne. To je upomika proti jakekoliv demonstraci. Vsak presna ukazka, ze jsme jeste ze socialismu nevyrostli.

3 4
možnosti
Foto

To, co popisujete, je podstata demokracie, z řádně zvoleného parlamentu vzešla vláda, která pokud se sama nerozpadne, bude vládnout do dalších voleb. Myslíte, že by to mělo být tak, že by vlády měly padat na základě přání nějaké skupiny nespokojených občanů, opravdu?

4 0
možnosti

No a na západě tu cenu vajec určují.

0 4
možnosti

Kde? pane Knechtovsky. Specifikujte!!!

4 1
možnosti

Bohužel, podle mne většina demonstrujících nezná a ani netuší kdo stojí na pódiu. Málo kdo z nich by na tuto otázku znal odpověď. Podle nich by tam mohl řečnit doslova kdokoliv. Je zajímá jen "heslo" demonstrace.

9 1
možnosti
Foto

J68o32s22e15f 62B96á78r30t94a

11. 3. 2023 22:24

To vůbec není důležité, kdo tam stál, ale proti komu tam stál.

5 3
možnosti