Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak znovu, pane Turnere: rozporujte argumenty a cisla, ktere doc.Sevcik prezentuje. Vyhrady jsou proti jeho ucasti na demonstraci, pripadne jeho povahovym rysum. Ale NIKDO ani z vladnich odborniku nemuze rozporovat to, co Sevcik tvrdi, ma to argumentacne neprustrelne. Myslim cisla a dopady vlivu EU. Coz jsem m.j. studovala.

Jediny, kdo tvrdi, ze Sevcik lze a siri dezinformace, ze zase pan Turner, ktery neni schopen nikdy a fakt nikdy zadne skutecne info napsat. A jeste ma tu drzost napadat druhe z hlouposti.

4 1
možnosti
Foto

Tvrdíte, že odborné argumenty docenta jsou neprůstřelné a nikdo z vládních odborníků je nemůže rozporovat. Panu Ševčíkovi je 64 let, jiné skutečné vědecké kapacity mají v tomto věku už dávno titul vysokoškolského profesora. Pan Ševčík ho už sotva někdy dosáhne.

0 0
možnosti

Citace z blogu: "Vychází přitom ze zcela milného názoru".

Nemohu jinak než konstatovat: "Mýlit se je lidské".

2 0
možnosti
Foto

Jinak docent Ševčík na podzim 2021 kandidoval do poslanecké sněmovny spolu se svolavatelem sobotní demonstrace na Václavském náměstí Jindřichem Rajchlem. Oba dva kandidovali v Praze na kandidátce TSS (Trikolóra, Svobodní, Soukromníci). Rajchl byl na druhém místě kandidátky a získal 728 hlasů. Ševčík byl na posledním 36. místě a získal 1961 hlasů (nejvíc v Praze). TSS získala celkově 2,76%hlasů a do poslanecké sněmovny nepostoupila (v Praze získali 2,56% hlasů). Rajchl si později založil vlastní stranu PRO.

To jen pro informaci, že mezi Ševčíkem a Rajchlem existují vazby už déle.

1 1
možnosti

Já mám spolužáky, kteří sedí v parlamentu, senátu a někteří byli i na ministerstvu za různé partaje. Na třídních srazech jsme se občas sešli. Tam jsem jim většinou vždy nadal za ty kraviny na kterých se podíleli, ale přestože jsme spolu chodili do školy a občas se i vídali a mluvili spolu, ale mezi námi žádný skutečný vztah nikdy nebyl.

:-P

1 0
možnosti

Je vidět, že se dostáváme opět do 50 let minulého století. Bolševismus se ve většině národa zakořenil.

2 0
možnosti
Foto

Zejména u některých děkanů.

0 0
možnosti

A za Ševčíka jmenujme třeba toho milého Martina Konvičku, jistě nebude nerad ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jinak odpověď mate v dnešní MF Dnes. Psala jsem ji tedy pro ministra Balaše, ale na tenhle článek taky sedne. 😉

0 0
možnosti
Foto

Mám na věc stejný názor.

Škola - na všech stupních - až do VŠ by měla být apolitická. Pakliže docent Ševčík prahne po veřejných proklamacích, měl by vstoupit do politiky a zanechat působení na VŠ.

Jak bylo řečeno, jeho postoje škole škodí a dehonestují práci těch ostatních, kteří náhodou neprocházejí okolo míst, kde se náhodou útočí na ukrajinské vlajky.

13 3
možnosti

platí toto tedy i pro kandidáty na prezidenta? nebo Ti mají vyjímku?

3 2
možnosti
Foto

Cílem musí být odluka vzdělávání od státu. Jedině takto lidé typu Ševčík nebudou vadit, protože budou působit na soukromé škole ve které se mohou jejich názory, jejich studentům líbit. Na jiných školách nebudou mít Ševčíci šanci působit. Tak to má ve svobodné společnosti fungovat.

0 5
možnosti

Tak to vyhážeme ze státních škol všechny učitele, kteří se nějakým způsobem angažují do politiky - tedy i ty prorežimní ?

8-o

2 2
možnosti