Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J11o21z30e57f 59L22e41t10k80o

29. 8. 2023 23:28

Naprostý souhlas se závěrem: políbená hráčka neměla odpovídat na hloupý dotaz novinářů, ale měla si to nejdříve vyřešit mezi čtyřmi očima s tím panem předsedou. On by se jí zřejmě omluvil a byl by klid.

11 0
možnosti
VB

Ne, měla ho vzít kolenem do kulí.

2 2
možnosti
JK

J86o75s72e64f 97K66l46a62t

29. 8. 2023 23:10

Dělal jsem sport a když jsem vyhrál, tak mi bylo úplně jedno od koho a kam jsem pusu dostal a pokud kamarádi někoho po vítězství vyhazovali do vzduchu a chytali za kdeco, tak dneska by asi za to asi bylo doživotí. Jinak můj názor je, že ta fotbalistka, která se po tom sexuálním útoku usmívala, si uvědomila, že si můžeš zvýšit finanční odměnu za vítězství.

12 1
možnosti
TK

Vypuštěný gin hlouposti se těžko bude špuntovat zpět.

20 0
možnosti
JV

J53i94r34i 14V57r46a77b88e64c

29. 8. 2023 18:14

A co teprve muslimské ženyTy nesmí ani dát ruku mužům .

5 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Bedlivému pozorovateli by nemělo uniknout, že při onom hororovém "sexuálním útoku trenéra na hráčku" ho ona sama rukama objala kolem krku a když se otočila tváří na kameru, nebylo patrné žádné rozhořčení či rozpaky. Kdyby jí líbání bylo protivné, spíše by ruce strčila mezi sebe a jeho, snažila se ho odtlačit a jistě by se netvářila blaženě.

Celé to připomíná hon na čarodějnice, a trenér je podle mne obětí nějakých manipulací, možná o jeho flek stojí někdo jiný, možná ho hráčky nemají rády a chtějí ho vystrnadit z mediální slávy, a ruku na srdce, kde by bez něho byly. Jestli je roky trénuje, určitě ho měly nějak prokouknutého, a pokud jednu z nich políbil poprvé až na oslavách, přičítal bych to spíše euforii. Všechno je to důsledek celoevropsky postupujícího toxického feminismu, neustálého budování mýtu utlačovaných a zneužívaných žen, v kontextu radikální levicové politiky, Istanbulské úmluvy apod.

Na trenérově místě bych na postu setrval, ale skončil s trénováním žen a nechal je pěkně příští úspěchy dosáhnout s někým jiným.

26 1
možnosti
MB

M21i95l88a89n 49B87í39l23e18k

29. 8. 2023 19:08

Rubiales není trenérem, ale předsedou svazu. Nicméně že za tlakem na něj můžou být i jiné důvody, to máte asi pravdu. Co jsem četl, jeho renomé není nepodobné pověsti našich fotbalových bafuňářů. Rubiales měl pořádat večírky (za účasti mladých dívek) za svazové peníze, přidělovat funkce známým, vyjadřoval se (přinejmenším) nelichotivě o určitých týmech atd. Těžko říct, jestli to je všechno pravda, ale v žaludku ležel asi hodně lidem🙂

1 0
možnosti

Tohle se kulturou neokecá. Neříkám, že je sexuálně obtěžoval. To si myslí pár gender hlupáků. Ale nechoval se inteligentně

2 5
možnosti
ZB

Inteligence a fotbal se zrovna dvakrát nesnoubí.

4 1
možnosti
Foto

Pro mě bylo důležité vyjádření oné fotbalistky, která se vyjádřila, že jí to nebylo příjemné. Nechci to bagatelizovat, ale evidentně se nehroutila a ani to nepovažovala za sexuální útok, jen za něco ne zcela vhodného.

Takže fotbalovou hantýrkou - prezidenta španělského ženského fotbalu bych za to nejen nevyloučil, ale aby se zklidnilo genderové šílenství, tak bych mu dal žlutou kartu....

8 0
možnosti
LR

Bodejť by ji to bylo příjemné, když je na holky, jako 90% fotbalistek. Peace! To je pouze statistika..

0 0
možnosti
OF

Zuzana a starci. Už to tady bylo.

1 2
možnosti
Foto

Pokud se setkáme s kamarádka, tak od nich dostanu pusu na pusu a že by se jejich manželé kvůli tomu hroutil jsem nezaznamenal. Stejně tak oni políbí moji manželku.

10 0
možnosti
Foto

J61a84n 25Š41i88k

29. 8. 2023 14:16

Jsou ženy, kterým líbání na ústa od cizích mužů nevadí a ženy, kterým od cizího vadí i nevinný polibek na tvář. Tato křížová výprava se nám dříve narozeným, zdá přehnaná. Jenže...Ať se to komu líbí či ne, tak doba, kdy se líbání mezi všemi dělo v každé knajpě nebo na každém pracovišti je definitivně pryč, protože žen druhé kategorie je prostě a jednoduše víc a to i u nás. Pán vypadá sice inteligentně, ale dobře mu tak, teď si jen sklízí, co zasel. Mimochodem, všimli jste si, že úplně vymizelo líbání mezi muži? Tedy na veřejnosti. A dříve bylo v každém černobílém týdeníku, když přiletělo státní letadlo s nápisem CCCP. Hezký den

2 1
možnosti
Foto

Líbání mezi muži se hlavně odehrává na akcích jako Pride Week.

3 1
možnosti