Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kdo by mel byt takto oznacovan? nikdo, je to nalepkovani zbytecne rozdelujici spolecnost

1 0
možnosti

Řekl bych, že společnost rozdělili už dávno právě ti dezoláti.

1 1
možnosti

Přitom hlavní motivací použití takových nálepek je zvýšení vlastní hodnoty na úkor jiných.

Hurá, nejsem žádný dezolát. Gratulace.

1 1
možnosti

Já bych doporučil ještě vysvětlit, kdo jsou to "chciválkové".

1 0
možnosti

To se zeptejte chcimírů, kteří si to slovo vymysleli. Já bych řekl, že žádní chciválkové neexistují. Jsou jen lidé, kteří nechtějí, aby ruský agresor zvítězil a zabral Ukrajinu. Vy to snad chcete?

6 0
možnosti

Proč máte, autore (a nejen Vy), vůbec potřebu někoho nazývat dezolátem? Pokud vím, tak takové nálepkování (z druhé strany zase ztroskotanci, samozvanci apod. ) bývá "in" pouze v dobách totalitních. Ještě před několika lety jsme se s podobnými výrazy nesetkávali. Proč asi? Ano, tehdy se ještě dalo hovořit o slušnosti, potažmo pak o nějaké svobodě a demokracii....

Nepřímo tak (a nejen tímto!) vlastně Vy a všichni, kdo takto činíte, o sobě prozrazujete, že je Vám totalitní myšlení a konání velmi blízké a k demokracii, slušnosti a důstojnosti máte na hony vzdáleno. Ale říkáte si "demokrati"...

15 1
možnosti

Protože kde je slovo "dezolát", tam chybí argument. A kde chybí argument, tam chybí pár bodů IQ. A kde přebývá ad-hominem, tam jich chybí dvojnásobek.

8 1
možnosti
Foto

Pán Turner, vy ste ale beťár, ale je to také confrontatio, vy a revolučné češtinárky plus ešte Trčálkovo

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Označení "konspirátor" se vztahuje na pachatele spiknutí, konspirace. Ten kdo pouze věří na teorie o spiknutí je "konspirativec"

0 0
možnosti

Dezolátem může být tedy označen třeba Václav Klaus, který je, nebo alespoň býval, duševně v pořádku, ale coby samozvaný „klimatolog“ už léta hlásá a šíří bludy, které docela přesvědčivě vyvrací drtivá většina opravdových klimatologů, stejně tak i nějaký prosťáček.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809707

Vědomé šíření nepravdivé informace panem autorem?

5 1
možnosti

Dokažte tu "drtivou většinu".

Vážně vám připadá, že Václav Klaus je v exekuci a někde se valí bez zubů zfetovaný pod mostem, když ho označujete za "dezoláta"?

2 0
možnosti

Dobře jste se navrtal do V. Klause a proto spíše dezolát vašeho charakteru je tím největším zlem kteří se rodí v našem státě. Nebýt totiž charakteru toho dezoláta, tak si ty vaše články nebudete moci psát ani ve vězení. Jestli si ovšem myslíte, že svobodu Vám přichystal Václav Havel, tak to je jiná.

2 2
možnosti

Dezoláti všech zemí, spojte se!

3 0
možnosti