Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jak Klaus, tak Zeman, byly osobnosti s vlastním názorem a byli schopni spatra prezentovat své myšlenky. Mohli jste souhlasit nebo ne, to bylo na každém. Rozuměli ekonomice, jako bývalí předsedové Sněmovny se orientovali v parlamentních procedurách. Lampasák nerozumí, kromě vojenské strategii, vůbec ničemu, působí jako beztvará hmota, koktající z papíru fráze napsané jeho nepříliš zdatným PR týmem. Rozdíl je naprosto markantní.

15 15
možnosti
JP

Jste nějak moc chytrý, tvrdit, že Pavel nerozumí vůbec ničemu dokazuje, že o tom nic nevíte a jste jen křikloun z ulice. Klaus a Zeman byli jen "machři" na domácí scéně, ve světě nikdy nic neznamenali. Jejich (hlavně Klause) zcela mylné názory udělaly z Česka jakýsi skansen v myšlení, energetice atd. Nyní se z něho budeme muset za velkých nákladů "vyloupnout" .

12 6
možnosti
FL

Plní vzorně roli kladeče věnců, mluví anglicky a dobře vypadá. Kdo by chtěl prezidentovi nějakou vizi, těžko to můžeme chtít po Pávkovi, který si skoro ve třiceti letech neuvědomil, že žije v komunistické diktatuře a schvaloval invazi vojsk SSSR, protože mu to babička špatně vysvětlila.

13 1
možnosti
JH

J32a89n 14H59a57r23v62a89n

13. 12. 2023 14:12

- a ještě umí jezdit na motorce, aby to bylo úplné. Myslím, že takhle vyrazil někam za sudeťákama ...

6 1
možnosti
JV

Slza mi ukápla, jak jsou na našeho prezidenta všichni zlí, narozdíl od toho bývalého dezolátního ovara. Taky mi přijde dobré, aby si všichni uvědomili kým je a koho reprezentuje. Zase, tedy. To u minulého nebylo třeba.

5 1
možnosti
Foto

Pan šéfredaktor Plesl se posledních několik let plně věnuje perirektální akrobacii panu Babišovi, což je už jednoznačně významný povahový rys.

Posledních 20 let jsme si užívali exhibice egomaniaků, jejichž jediným smyslem života byla sebepresentace a to úkor službě státu.

To, že pan Zeman 10 let adoroval válečného zločince, by mělo znamenat, že ihned odstoupí z funkce, případně po dožití mandátu zaleze kamsi do nory a do smrti nevystrčí nos. U pana Klause, s nímž se ve světě baví pouze představitelé extrémistických stran, je to podobné.

Kritizovat Petra Pavla, že úzkostně dodržuje ústavní pravidla mu vymezená (na rozdíl od těch dvou předchozích), je známkou buď slaboduchosti nebo zoufalství, že už z rádia či televize neuslyší slůvka, většinou používaná v ostravských putykách nižších cenových skupin.

Jakpak pan Zeman nazýval novináře?

19 9
možnosti
MK

Mnozí novináři si to plně zasloužili.

Současný president se vyslovil pro vzdání se práva veta v rámci EU a to je pro mne mnohem horší.

14 8
možnosti
Foto

Všichni tři předešlí prezidenti byli Osobnosti. Tu jsme si na ně zanadávali, tu jsme se zasmáli. Dalo se věřit, že to, co říkají, tak si i skutečně myslí. Současný, tam je rozpor, a taky jedna velká NUDA. Nechápu Vás, pane autore, vždyť Vy jste dříve svými články velmi kritizoval to, co bylo komunistické.

10 11
možnosti
JK

Třeba Zemanovo "...novináři by se měli střílet" ?

Zeman s Klause byli osobnostmi jenom v českém měřítku, což je myslím jeden z důvodů, proč se časem začali obracet směrem k východu.

12 6
možnosti
LH

Možná kdyby generál nehlásal rušení práva veta a tím fakticky rušení ČR coby suverénního státu, podobná slova by nezazněla

6 3
možnosti
Foto

Máte na mysli bývalýho komunistu, který kdyby se doba neotočila, bude věrně sloužit věci socialismu? O jeho manželce politručce nemluvě.

19 6
možnosti
ZV

Opravdu byl ve druhém kole prezidentských voleb lepší výběr?

1 0
možnosti
VF

Ano. Je to taková hezká agitka Rudého Práva, příznivci soudruha rozvědčíka a soudružky politické instruktorky se jistě potěší.

8 7
možnosti
Foto

J83a59n 37Š89i73k

13. 12. 2023 11:39

Trefa do černého, pane Turnere. Hezký den

6 6
možnosti
Foto

J16i39ř25í 93T58u21r39n86e91r

13. 12. 2023 11:47

Děkuji, také hezký den přeji

2 0
možnosti