Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a16n 28Š16i72k

9. 1. 2024 14:10

Ale v tom jsme přece my Češi machři, ukazovat na druhé jací jsou darebáci a my nic. Jurečka je odpovědná osoba, o tom žádná a něco jiného je večírek v Karlových Varech a něco jiného v Praze, kde kousek od tragédie. A samozřejmě večírek ministerstva. Za mě měl být zrušen hned, jakmile se o ní dozvedelo vedení. Pokud nebyl, kdybych byl účastník severu se a jdu pryč. Tady se ukazuje na ministra, ale kdo tam tančil? To ti lidi nejsou soudní a potřebuji aby jim někdo řekl, za rohem umírají lidé, tak běžte domů? Už slyším ty jejich kecy. Nám nikdo nic neřekl,.my neveděli..věděli to všichni, do jednoho. Každý to věděl, do jednoho. Všichni rypáky v mobilu a nikdo nic nevěděl? Kdyby byli všichni tak čistí, tak Jurečka je od sedmi večer na večírku sám. Takže ty kecy a uvažování na něj jako hlavního viníka jsou směšné a opravdu pokrytectví. Hezký den

11 1
možnosti
DR

Jistě. Jenže on především je za chod toho ministerstva odpovědný. A navíc už nyní nejde pouze o ten večírek samotný, ale o to jeho lhaní, které měnil každý den jak ponožky.

Vážně myslíte, že po tomto jeho kabaretu, ke kterému mírou vrchovatou přispěl i naprosto neschopný a slabý premiér a který bude zcela jistě tou dnešní lidoveckou maškarádou i dál pokračovat, k němu ještě bude mít někdo důvěru?

9 6
možnosti
PC

To pokrytectví je do očí bijící především z řad některých našich politiků!

Jurečkův večírek v tentýž den až do půlnoci, i když moc dobře věděl, co se nedaleko od bujarého veselí pře pár hodinami stalo a děje, následné vyhlášení národního smutku (samozřejmě pochopitelné), zbylé dny do Vánoc pak od rána do večera nic jiného nežli přetřásání této tragédie s plno spekulacemi a neověřenými fakty.

Po Vánocích jakoby se po p. Jurečkovi slehla zem, a to až do 7.1.2024. Poté z jeho strany k inkriminovanému večírku plno neskutečných lží a vytáček...

Z jeho strany tedy nic jiného nežli názorná ukázka obludného pokrytectví a cynismu. A k tomu mu vůbec evidentně nedochází ještě další věc - že je navíc ještě představitelem KDU-ČSL...

A jede se dál... jakoby nic.

11 2
možnosti
Foto

Nechodím k tryznám postát.

K pomníkům neznámých vojínů.

Nekladu věnce k hrobům padlých hrdinů,

přestože vím že patří jim můj vděk.

Vím, že bez jejich obětí nejvyšších

by temnější byl svět.

Nejezdím do míst, kde všechno vzala voda

a nebo tam, kde shořel dům, rozsáhlý les i chudák pes.

Jsem jen řadový občan.

Neřídím stát ni malou ves.

4 0
možnosti
Foto

I tak. A kdo chce dle toho koho soudit, či chtěl by to až nařídit, to znamenalo by se pokrytectví až bezvýhradně podřídit.

0 0
možnosti
Foto

Nejde nevzpomenou na Hámáčkovu akci Vrbětice...mlčení, mlžení a lhaní. Zdá se, že pro ministry to je nakažlivý...a kdo jiný by měl nemlžit a nelhat.

3 1
možnosti
JN

J60o26s15e93f 54N83i43k46l

9. 1. 2024 15:52

Tak Vrbětice mi nevzpomínejte. Dodnes není řádně vyšetřeno, jak to vlastně bylo. Kdo vlastně lhal, mlžil a mlčel. Jestli již tenkrát neselhaly elity?

1 1
možnosti
Foto

,,Někoho to ,,nastartuje“ na první ,,dobrou“, jiný si třeba i ,,zapolemizuje“, potažmo si i ,,zapolitizuje“.

Co vyvolává ony ,,náhledy“, či až ,,závěry“? Od tzv. ,,první signální“, přes synapse, až po tzv. zpětnou vazbu. Jistěže jak u koho. Jak ve vlastní hlavě, tak i v projevu, který jak která a čí hlava ,,vyprodukuje“. Ale i odezvy na ony projevy. Nejednou i až úsměvné, jiné pak, nejednou i pro svou až trivialitu i až poněkud ,,eklhaft“. Že se k lecčemu i někdo přidá, či až ,,přifaří“, to také není ničím výjimečným."

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811253

0 0
možnosti
Foto

Tak tak...pan Jurečka je známý pokrytec a lhář.

18 2
možnosti
Foto

Nikdy ani o takové nebyla, a stále není nouze

5 1
možnosti
Foto

Můžeme si položit dvě otázky:

- Je vhodné pořádat vánoční večírek přímo v budově ministerstva?

- Neměl se vánoční večírek přerušit poté, co došlo ke střelbě v budově filosofickén fakulty?

Domnívám se, že pořádat v dnešní době večírky v budovách úřadů vhodné není. Určitě by to vedlo k výtkám typu "na nás šetří a oni si tam nahoře žerou".

Ve druhé otázce si tak jistý s odpovědí nejsem. Ten večírek měl začít v 15 hodin. První informace o tom, že v budově FF se střílí, začaly do masmédií prosakovat kolem 15:30. První informace byly hodně neurčité, postupně se upřesňovaly a celkový obraz oné hrůzy byl zřejmý až po několika hodinách. Řada účastníků večírku jistě tyto informace měla. Nejsem však si jistý, ve kterém okamžiku se mohli začít rozhodovat o tom, zda by konání večírku neměli raději ukončit.

0 0
možnosti
JV

Asi stejně, jako na ministerstvu kultury. Maximálně odporné mi přijde juchat i poté, co na budovu ministerstva vyvěsili ti veselí lidé černé prapory. Nemyslíte?

5 0
možnosti
Foto

Obecně máte pravdu, pokrytectví také nesnáším. Je ovšem třeba rozlišovat. Pokud se týká merendy na ministerstvu, tak bych o pokrytectví nepsal, protože:

1/ Požívat na pracovišti alkohol je zakázáno (§ 106 odst. 4 písm. e) ZP) a to i po pracovní době

2/ Požívat zvenčí viditelně alkohol na MPSV je tuplovaná hloupost

3/ U bodu 2/ přidat pokračující zábavu po informaci o vraždění je stupidita

4/ Vrátit se k této zábavě po jednání vlády o vraždění je nadutost a arogance vrcholné úrovně

5/ Lhát následně o tomto dění a své účasti v něm (po cca 2 týdnech bezradného mlčení) je zbabělost, bezradnost, ubohost, vystrašenost, ....

6/ Ptát se na svůj další postup ÚV partaje je alibismus a strach o koryto a hledání cesty, jak neodstoupit a v podstatě legalizovat vše výše zmíněné.

Zdůrazňuji, že se jedná o ministra a ústřední orgán vlády.

Promiňte, ale v takovém případě při ukončení zábavy v těchto souvislostech není možné ani jen uvažovat o pokrytectví.

36 3
možnosti
JV

Opět , jako mnozí další, se snažíte bagatelizovat. Tady nejde o samotný večírek, i když fakt, že si ho dělají úředníci ministerstva za statisíce z daní poplatníků, a navíc na pracovišti, taky o něčem svědčí. Tady jde o to, co vadí většině kritizujících lidí - lhaní, lhaní a lhaní. Navíc Jurečka absolutně zdiskreditoval svou pohádkou akceschopnost Bezpečnostní radu státu, jejímž je členem, když vykládal, že se o sms dozvěděl až za tři a půl hodiny. A připomenu vám slova, které kdysi vyřkl sám Jurečka směrem k Michalu Haškovi, který zalhal o návštěvě v Lánech. A to tehdy šlo pouze o vnitrostranický boj v ČSSD : "Nedovedu si představit, že bychom mohli s člověkem, jehož lhaní viděla většina občanů v přímém přenosu, jednat o vládě a že by mohl být členem nějaké vlády, kterou bychom měli podporovat." Hašek ze stranických funkcí poté odstoupil a rezignoval i na post poslance Sněmovny.

37 2
možnosti