Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L35u57d41ě11k 26T28o68n45d54r

9. 11. 2017 15:05

Známý a oblíbený tuniský muslim žijící v ČR Hatem Berrezouga na svém blogu včera napsal otevřený dopis předsedovi Muslimské obce v Praze, Mohammedu Abdel Mageedovi. ( https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=632919 )

A dnes na svém Facebooku napsal:

Doznání a Poděkování:

Vážení přátelé,

čím dále tím více mi dochází, že stojím osamocený nejen ve svém snažení, ale také ve svém vidění islámu a jeho chápání. Je to jen mé vidění věcí a lhal bych sobě i Vám, kdybych to prezentoval jako vnímání islámské organizace a jejich členů. Nejsem to já, kdo má poskytnout odpovědi, koneckonců nepředstavuji nikoho kromě sebe samého. Dospěl jsem k vážnosti situace, ve které se nacházíme, abychom se přestali točit kolem horké kaše a dostali odpovědi přímo od těch islámských organizací, které vzaly na sebe tu povinnost reprezentovat islám a muslimy a zodpovídat tak za existující prekérní situaci vzniklou jedině kvůli jejich problematickému působení v ČR.

Vyžaduji přímé odpovědi. A pokud nebudou, žádám ukončení veškerých činností islámské organizace v ČR, které jsou jen palivem ke zničení současné demokratické struktury, právnického státu a polarizaci společnosti. Přečtěte to, a pokud s tím souhlasíte a myslíte si, že si zasloužíte dostat odpovědi od islámských představitelů, vysvětlení jejich činnosti a činnosti jejich členů, rozšiřujte to dál. Je to vaše země a je to na Vás, abyste se rozhodli, jaká forma islámu tady bude, anebo nebude.

My jsme buď zanedbali, zničili anebo utekli z původních vlastí. A ten, který neoceňuje, co dostal a nepředstavuje žádný zdroj obohacení, ale jen vzrůstající problém, si nezaslouží výsady, které zneužil mimo svůj účel, a měly by mu být odebrány. Cítím, ze za sebe už víc dělat nemůžu, ne protože nechci, ale protože mi to přestalo dávat smysl. Je to na muslimech a jejich představitelích, aby sami rozhodli o svém osudu a celili svým povinnostem.

Přeji Vám hezký večer,

Hatem Berrezouga

Facebook - 9.11.2017

0 0
možnosti
LT

L14u94d80ě65k 10T59o54n67d59r

2. 11. 2017 15:28

Zkusme připustit, že máte pravdu pane Turnere. Připusťme, že představy odpůrců islámu jspu nepodložené nebo dokonce vyslovené nepravdy. Připusťme, že islám je OK. V tom případě se vás ptám, pane Turnere, JAKÝ "DRUH" ISLÁMU CHCETE, ABY BYL V NAŠÍ ZEMI ŠÍŘEN A PROVOZOVÁN ?!!

- je to salafistický (wahhabistický) islám co mají v Saudské Arábii?

- je to islám šířený Muslimským bratrstvem v Egyptě?

- je to islám jako v Iránu?

- je to islám šířený Tálibaném v Afghanistánu?

- je to islám šířený Al-Kaidou?

- je to islám hrdlořezů Islámského státu?

- je to islám...

PANE TURNERE, ZA JAKÝ "DRUH" ISLÁMU BOJUJETE? JAKÝ ISLÁM CHCETE, ABY BYL ŠÍŘEN V ČR?

2 0
možnosti
MK

RvRvRv Tím titulkem jste ohodnotil úroveň tohoto článku.

A poslužte si, pane mazale!!!

1 0
možnosti
Foto

Nedošli mi argumenty, pane Kulhavý, jediné co mi došlo je trpělivost s Vámi. Nevím, proč se divíte, že jsem vaše komentáře smazal, když jsem vám jasně napsal, že budu vaše komentáře mazat, bez toho abych je četl a bez ohledu na jejich obsah, a to poté, co jste ignoroval moji žádost, abyste dodržoval elementární slušnost, a pokud toho z podstaty své osobnosti nejste schopen, abyste se komentářů na mém blogu zdržel zcela. Pod mými články jsou desítky i stovky někdy velmi zvláštních komentářů, smazané jsou však jen ty vaše, a to z výše uvedených důvodů. Mažu je sám, protože se mi příčí na vás žalovat, a tím vám třeba znemožnit komentování vůbec, což by sice tomuto blogu jen prospělo, ale nemám to srdce kazit vám radost psaním invektiv a nesmyslů.

Tento tady nechám viset jako ukázku vaší arogance. Pokud se rozhodnete vymazané komentáře neustále oživovat, donutíte mne k tomu, abych požádal administrátory o to, aby vám to znemožnili. Psaní blogu je pro mě zábava a jeden ze způsobů seberealizace, nevidím důvod, proč by měl být můj blog prostředek seberealizace někoho jiného ve smyslu osobních útoků, lží a pomluv.

JT

1 2
možnosti

J97a88k33u63b 91Š13o39l15c

1. 11. 2017 11:12

Jak už je psáno níže, výroky pana Jahody jste zmírnil, ale v podstatě potvrdil.

1 0
možnosti
Foto

Bojujete tady prý proti šíření jakési údajné "islamofobní" nenávisti a hysterie, ale činíte tak zjevně pomocí šíření lží, polopravd a a nesmyslů a hlavně pomocí nesmyslného a škodlivého appeassementu vůči islámskému fašismu a islámské nenávisti ke všemu neislámskému. Rv;-(

Bylo by strašně na dlouho (a ve vašem případě i v případě některých jiných zřejmě i zcela zbytečné "hrách - stěna"!) vyvracet naprostou lživost všech Vašich tvrzení, která jste tady napsal. Tak jen snad ve zkratce:

- K asimilaci muslimských imigrantů může dojít jedině a pouze na základě zájmu obou stran. Muslimové však tento zájem již desítky let v celé Západní Evropě prokazatelně nemají, protože zde mají své vlastní zcela odlišné cíle a požadavky. Nelze tedy nesmyslně tvrdit, že státy něco takového "nezvládly"! Něco takového totiž zvládnout absolutně nelze!

Jedná se v případě bezbřehé islamizace jen a pouze o cílenou destrukci svobody a demokracie, a bohužel také o prokazatelný nárůst terorismu a nejtěžších zločinů a ztrátu bezpečí a bezstarostného života, jaký jsme doposud znali. Pokud to nevidíte či bagatelizujete - jste slepý! Rv

- Srovnávání asimilace muslimů s Židy je absolutní chucpe ! Islám je totiž převážně nenávistná fašistická ideologie neslučitelná se svobodou a demokracií a nikoli pouze osobní náboženství.

- Pojídání kebabu a "zájem orient" nelze jednoduše zaměnit za "pozitivní vztah k islámu a islamizaci zemí". Něco takového je neuvěřitelně hloupá a nesmyslná demagogie.

A tak by se dalo dlouze pokračovat.

Za článek - absolutní anti-karma! Rv

9 1
možnosti
KM

Chovejte se slušně, hulváte, tady jste u pana Turnera na návštěvě.

0 0
možnosti
PS

Ta cenzura příspěvků vám moc důvěry nepřidá. Z logiky vyplývá, že pokud byl příspěvek lživý, tak ho rozcupujete a z autora uděláte hlupáka. Pokud by byl vulgární, tak zasáhne redakce. Zbývá záchranná brzda v podobě příspěvku zcela mimo téma, nebo poslední možnost, tedy autor napsal něco co nezapadá do vaší pravdy. Asi by bylo lepší příspěvky nemazat a neroztáčet tak kola fantazie diskutujících.

2 0
možnosti
KS

já mám jednu výhodu, já pro své odmítání muslimských migrantů u nás nepotřebuji nic dokladovat, dohledávat argumenty na netu apod. Nebudu studovat Korán ani jejich historii, nebudu poslouchat jak prý trpí. Já je tu prostě nechci!

Stokrát uvěřím lžím a stokrát se budu mýlit v jejich neprospěch, než bych se jednou zmýlila v jejich prospěch, co se plíživého přesouvání se k nám týká. Lidí je na světě víc než dost a Bůh s nimi má nějaký záměr kdyby k tomu potřeboval mou pomoc, dal by mi vědět, o tom jsem přesvědčená.

2 0
možnosti
Foto

Pokud to chápete jako výhodu je to vaše stanovisko. Myslím, že mnoho bohužel nepotřebuje znát fakta a ni argumenty, aby si utvořila názor, a ani k tomu , aby se dle těchto názorů chovala. Každý má na takový přístup právo, přestože je to asi obecně přístup ve smyslu společenském sebezničující.

0 0
možnosti

Hezký článek, takový hodně chytrý.

Jen by mně zajímalo, kde že západoněmečtí přátelé udělali chybu. Protože přesně těmi malými obchůdky a fast foody, kterým se aoutor tak moc vysmívá, začínal dnešní velmi závažný sociálně kulturní problém.

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.