Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J14i92r15i 50T27i35c30h31y

2. 1. 2020 18:14

Blogy tohoto pisatele bezne nectu, stacilo mi, kdyz jsem cetl jak mame uboheho premiera a prezidenta.

1 0
možnosti
PB

V tom případě si na blozích moc nepočtete vůbec.

0 0
možnosti
Foto

Projev paní Čaputové byl státnický. U naší hlavy státu a premiéra šlo o presentaci vlastního ega. Karma Jiří. R^

3 2
možnosti
PB

Neřekl bych, že klimaskeptici popírají rovnou klimatické změny. Jsou skeptičtí vůči nafukování problému ad absurdum včetně jeho likvidačních řešení.

7 0
možnosti
JS

Ubohého premiéra a prezidenta nebo žvanily Vašeho typu. Klimatické změny nikdo nepopírá, otázka je zda problémem je perioda slunečního cyklu nebo aktivita obyvatel této planety. Je obdivuhodné, že Vy ,tak naivně zásadní antikomunista, který pochopitelně vystudoval za komunistické peníze, hrdě razíte komunistické "poručíme větru dešti". Čest Vaší práci soudruhu.

11 4
možnosti
PB

vystudoval za komunistické peníze...ale no ták...8-o

1 0
možnosti
Foto

K87a35r84e17l 45C59a82c55h

2. 1. 2020 11:38

No asi byste se měl chopit řízení státu sám, když zdá se nejlépe víte jak na to. Teď o tom ještě přesvědčit potřebné množství voličů. Asi tak.

8 3
možnosti
Foto

Kdyby ho tamten pustil, nebyl bych proti. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Karma, ono je to také tím, že projevy dua Zeman Babiš nejsou určeny inteligentním a slušným lidem, ale "lžinenávistníkům", kteří nepoužívají zdravý rozum.

8 14
možnosti
Foto

Soudě podle vašeho výraziva, nepochybně patříte k těm druhým.

8 5
možnosti
Foto

Předehnali bychom Německo, kdyby nás čtvrtstoletí neokrádala ODS s ČSSD a s nimi spřažení politici z dnešních opozičních stran. Česko by se tak stalo nejúspěšnější zemí Evropy. Davy migrantů by nemířily do Němec, Francie či Británie, ale k nám. Náš prezident by si musel ve vánočním projevu sypat popel na hlavu ala Merkel a premiér by v projevu novoročním neměl co chválit.

3 8
možnosti
Foto

Předehnali, kdyby nás 40 let neokrádala a nedoformovala Vaše KSČ, které se povedl z průmyslově vyspělého státu (4. až 5. místo v Evropě před válkou) udělat rozvojovou banánovou republiku. Rv

10 1
možnosti
Foto

Něco bych, Jiří, ale měla...protože si fakt srovnávám. Jakýkoliv projev Havla i dávno po tom před třiceti lety...píšete že poslední smysluplný:-/?možná jsem špatně pochopila... kazdy jeho projev se dotkl věcí aktuálních a věci konkrétně pojmenoval. Pred dvema dny vyšel článek, který dokladal citacemi, že by Havel hravě obstál v době kdy se nechce korektnost. Vůbec nebyl snílek a ani dneska by nebyl snílek, ale ranař v pojmenování věci. Byl by velmi konkrétní. Jakož i byl velni konkrétni. A já někde v jednom ze svých blogů cituji jeho projevy, kde velmi konkrétně jmenuje problémy doby, natvrdo...a vzdává hold spravedlivě justici, její těžké pozici, konkrétně, nikoliv vágně z povinnosti v jednom pytli jakoby učněno zadost ...jako to přemele Zeman, se ke všem profesím a jejím problémům vyjadřuje. Posiluje je. Váži si práce a odvahy...Vyjadřuje se k tomu, co lidi štve a oprávněně bolí. Zemany si odpouštím..odcházím. Babiš přece nedělá nic jiného, než že vcera zahájil masivní kampaň na prezidentský post:)) a Vondráček je směšné politické jelítko, jestli použije při veřejném oficiálním projevu žalování do Bruselu, kdy máme ještě jakž takž šanci tolerantnějšiho posouzení některých dobrých duší v Bruselu, abysme to nezatáhli všichni... Není co dodat.

9 8
možnosti
HH

Zdá se, že Vy bez příkazů z Bruselu nemůžete být.

7 5
možnosti
JB

J91i77r17i 84B77o87r

2. 1. 2020 10:11

Mě se nejvíce líbil projev pana Čermáka zde na blogu.Když si uvědomím,že pracuje ve školství,tak máme do budoucna vystaráno. :-)

5 0
možnosti