Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Trochu to připomíná situaci, kdy eMPíci hrdinně pokutovali osobu bez roušky ... ovšem ona osoba byla známá feťačka a alkoholička a těch deset litrů pokuty určitě obratem zaplatila.

0 0
možnosti
PT

máte pravdu, jste provokatér - a taky narcis. Řvát vulgární nadávky strážníků, je ohromné hrdinství, když víte, že si to od podobných hovad musí nechat líbit. Pak se divte, že fetka z Antify jednu chytla. Potřeboval byste to taky, vy Zorro, mstiteli.

2 8
možnosti
JU

J94a18n 42U13l83r19i92c68h

23. 4. 2020 10:51

Možná je provokatér a nadává sprosté, alespoň neobhajuje nesmyslné použití nasili jako vy.

5 1
možnosti
JS

Vzhledem k progresivistickému stylu Vašich článků bych řekl, že se to v tom parku odehrálo podstatně jinak.

Pravda se zřejmě ukrývá tak nějak mezi řádky. Sám píšete, že jen těžko nacházíte pozitivní přístup k bezpečnostním složkám. Asi ještě žijete v době esenbáků. Dokonce píšete, že roušku nenosíte jen proto, abyste provokoval strážníky. Chápu lidi, kterým rouška vadí, protože se přes ní hůře dýchá, ale nenosit ji proto, abych provokoval strážníky – to není úplně normální. Také jsem nikdy nezažil, že by SMS jízdenka "nepřišla dostatečně brzy". A vůbec nejhorší jsou týpci, kteří venčí svoji sedmdesátikilovou čtyřnohou obludu bez vodítka a popíjejí při tom ovocné pivo.

0 2
možnosti
SL

Urazit za každou cenu :-P. Cítíte se jako borec ?

0 0
možnosti
AB

Jo, to víte. Když si ozbrojenej zedník obleče černý pyžamo, pořád bude jen ozbrojenej zedník v černým pyžamu. Nikoli policajt. ;-)

1 0
možnosti
VN

Omyl..dnes již musí mít maturitu. Vzpomínám si kdysi, jak všichni ti zedníci a kuchaři si dodělávali maturity. Samozřejmě tam, kde její získání bylo "za hubičku"..

2 0
možnosti

Tchán je policajt (kriminalista) a na měšťáky má hroznou pifku a vždycky mu vadí, když je lidi dávají do jednoho pytle s nimi.

3 0
možnosti
SL

Jeden můj bývalý kolega odešel studovat na kriminalistu (za socialismu) a když jsme měli scuka z bývalé práce, tak prohlásil na účet PSVB - je to banda zamindrákovaných tupců. A nebyl daleko od pravdy ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
VN

Bohužel, to je klasika. U nás do této krize byli měšťáci nejakčnější pokud šlo o nesprávné parkování. Pokud je někdo zavolal pokud například kvůli hlučícím ožralům nemohl v noci spát, měl smůlu. Zkrátka městská policie se nikdy nepouští do nějakých větších akcí, kde hrozí, že budou muset ihned po zásahu navštívit koupel a čistírnu anebo , kde hrozí, že by mohli dostat do čenichu. Taková stará babička je ideální terč.

16 0
možnosti
VZ

To sedí jak dětská prdelka na hrnec.

5 0
možnosti
PC

Pane Turnere,

to je další z ukázek "práce" naší policie. Jejich logo Pomáhat a chránit mi přijde jako dokonalá ironie. Tento konkrétní případ je toho dalším názorným příkladem.

R^R^

3 6
možnosti
ZH

Pane Chmelíku, umíte číst ???? Pan Turner píše o Městské policii. Ta určitě nemá logo "Pomáhat a chránit". To má státní policie. A naprosto souhlasím s tím, že kdekoliv se děje něco nebezpečnějšího, než buzerovat řidiče za špatné parkování a v současné době buzerace za porušování někdy nesmyslných nařízení a omezení, je u toho místo strážníků právě státní policie. Domnívám se, že obecní a městské policie byly zřízeny k tomu, aby dohlížely na pořádek a klid ve městech a ne k tomu, aby pokutovaly za každou prkotinu, která v podstatě nikoho neohrožuje

5 0
možnosti
TK

Nenosit roušku tam, kde sám "mozkovým myšlením" uznáte za vhodné je velmi podobné tomu, jezdit po městě 90 km/h, když máte pocit, že nikoho neohrožujete.

Také v 99,9 % nikoho nezabijete a skutečně je mnoho míst, kde by 50 být nemuselo, ale je prostě jasně stanovené a vymahatelné pravidlo, protože kdyby zákon zněl "Řidič je povinen jet pomaleji než 50 km/h pouze když v okolí vidí chodce, tak by 50 nikdo nejezdil. a policie by ani nikoho nemohla pokutovat, protože by měl řidič vždy výmluvu.A nevymahatelné zákony nefungují.

Když se podíváte na záběry kamer, animace a simulace, výdechu či kýchnutí, tak vaše vydechnuté kapénky klesají k zemi cca 60 sekund a menší částice se vznášejí ještě mnohem déle.Takže těžko si můžete být někde v parku jistý, že během cca minuty místem, kde jste byl "sám" nikdo neprojde. Třeba ta stará paní. Já samozřejmě netvrdím, že rouška ke samospásná a dokonalá, ale je to ale to lepší než nic, většinu kapének zachytí, zvlášť ta chirurgická,která už se koupit dá, nebo respirátor, který už také v lékárnách koupit lze. Zákonem je v tomto okamžiku rouška přikázána a je to i signál pro ostatní, že dodržujete pravidla společnosti, že respektujete ostatní, nejste lhostejný k jejich zdraví a jste ohleduplný. Oni pak snadněji budou ohleduplní k vám. Zde opravdu nevidím prostor, ani důvod k "asociálnímu chování a provokacím", nejde o nějaký formální zákon beze smyslu, kde by o nic nešlo. podobně jako u té rychlé jízdy může ve výjimečných případech jít o život.

11 20
možnosti
VN

Koukám,že jste již uvěřil rouškovému náboženství.Bůh s Vámi...

20 0
možnosti