Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

L22i34b46o43r 10B23í54l10e64k

27. 1. 2021 18:18

Připomíná mi to film Falling Down s M. Douglasem, v titulní roli v českém volném pádu zatím ministr Blatný, na co sáhne, to podělá

1 0
možnosti
ZZ

Čerpat informace z Reflexu, je stejné, jako je čerpat z žumpy.

:-P:-P:-P

1 2
možnosti
VV

Nebo parlamentnich listu.

0 1
možnosti
JS

Kouzelné je to, že pan Blatný nikomu nevadil, když podepsal nějaký papír milionu chvilek. Vadí, až když se stal ministrem Babišovi vlády. Lituji, ale jeho opatření mají výsledek i když se někdy uřekne a není super odborník na epidemie a pandemie. Za hlupáky, lháře a dezinformátory bych především označil ty, kdo tuto pandemii označují za chřipečku a nerespektují vládní opatření.

3 0
možnosti
Foto

Vaše kritika ministra Blatného je jistě oprávněná. Mě osobně "dorazil", když informoval, že do statistik úmrtí s covidem jsou započítány i oběti autonehod. Ale ruku na srdce. I vy si troufnete uvést, cituji "....

s dobrým úmyslem přimět občany k očkování, které má nepochybně smysl, ale výsledný efekt je zcela opačný.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764678

Kde berete tu "vaši pravdu", že očkování má n e p o c h y b n ě smysl?

0 0
možnosti
MS

Nejsem autor, přesto si dovolím reakci. Ikdyž jde o různé choroby, často se covid srovnává s chřipkou. Očkování proti chřipce funguje v našem státě již mnoho let, přesto nemá příliš dobrý zvuk, což upřímně nechápu. Moje matka již přes 30 let pracuje jako sestra v domově důchodců. V době kdy neexistovali vakcíny na chřipku měli v domově každý podzim lazaret. Pouze zhruba 20% klientů bylo "zdrávo" zbytek lehl a staraly se o ně značně prořídlé řady sestřiček (které chřipka kosila též). Po zavedení očkování jakoby podzimní vlna chřipek téměř neexistovala (protože klienti i personál byli očkováni) a situace se naprosto otočila - max 20% nakažených. Nemusíte mi věřit, ale starat se o "zdravého" seniora a seniora stiženého chřipkou je sakra rozdíl, takže pro personál v těchto zařízeních je očkování darem z nebe.

Především mi šlo o to, poukázat na "selský rozum" a jedna paní povídala (Klaus a spol.) že vakcíny na chřipku jsou blbost (dokonce jsem slyšela známého, který mi tvrdil, že chřipkou v jeho okolí onemocněli pouze ti, kdo proti ní byli očkovaní, ale když jsem se ho zeptala na jména těch známých tak najednou kličkoval a raději změnil téma) se často rozchází se skutečností. Věřím - a na základě dosavadního vědeckého poznání soudím že oprávněně, že výsledek u očkování proti covidu bude ještě lepší než u té proklaté chřipky.

2 0
možnosti
JK

Dezinformace jistě vyvolávají nedůvěru a možná horší jsou činy konané v rozporu se základy hlásané doktríny.

Pokud se takto chová vláda země, měla by okamžitě zjednat nápravu a v žádném případě nepřipustit další pochybení, nebo okamžitě rezignovat, pokud má nějaký pud sebezáchovy. Naše vláda již více jak rok dělá tragické chyby, ale jediný mocipán to nevzdá i kdyby měla země lehnout popelem. Prostě nás zachrání, ať už se nám to líbí nebo ne a nezávisle na tom jestli to vůbec potřebujeme. Máme jedinečnou šanci na normální život, stačí si správně zvolit.

1 0
možnosti
JK

Ty tři věci se navzájem nevylučujou

0 0
možnosti
Foto

Do jisté míry se vylučují v konkrétním počinu, jinak pochopitelně ne, což je patrné i na příkladu pana ministra, o kterém bych si rozhodně nedovolil obecně tvrdit, že je hlupák, lhář či zavilý dezinformátor. Pouze se takto, stejně jako mnozí jiní, projevil.

2 0
možnosti