Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se všemi těmi různými "Svobody" můžeme mluvit, ne však s Davidem Svobodou, u kterého se, jakožto veřejně činného člověka (člena ČOV) a vojáka AČR, elementární znalosti současné situace předpokládají. Takže on za své výroky musí nést důsledky (pro rejpaly - to neznamená ho zavírat).

1 0
možnosti

J69a95k48u64b 13Š74o35l39c

4. 4. 2023 14:39

Svoboda hlavně relativizoval válku na Ukrajině jako takovou. Debatovat o účasti ruských sportovců mi přijde jako legitimní, ale postoj k válce by měl mít příslušník armády jasný. Jinak nemá v armádě co dělat.

2 0
možnosti
Foto

:-) Co s nadporučíkem?;-(. Do Budějc k marškumpačce!;-)

1 0
možnosti

Pan sportovec si úplně zbytečně zkomplikoval život tím, že si pustil ústa na špacír. Pojem naivita se dá interpretovat různými způsoby a je zbytečné to rozpatlávat. V době, kdy veškeré vrcholové sportovní zápolení včetně OH jsou souboje placených gladiátorů a politika a byznys je úplně, ale úplně, všechno je jakékoliv idealistické moralizování zcela mimo mísu. Mračno parazitů živené z vrcholového sportu a ovládané politickými klany velmocenských korporací se otočí vždy tím správným resp. žádaným směrem.

5 0
možnosti
Foto

Karma. Ovšem nadporučík byl potrestán spíš symbolicky a na svou funkci v MOV rezignoval sám. Jeho sportovní kolegové v komisi MOV mu dali jasně najevo co si o jeho "naivitě" myslí. Jeho největším trestem je jistě to, že má z ostudy kabát. Co mě osobně překvapilo na celém případu nejvíc byl fakt, že šéf komise ČOV může být někdo tak "naivní". To jeho blábolení bylo opravdu tragikomické. Stejně jako jeho následující "omluva"....

8 6
možnosti

Mezinárodní olympijský výbor (MOV) doporučil mezinárodním sportovním federacím, aby umožnily návrat neutrálních ruských a běloruských sportovců do soutěží. Na tiskové konferenci po úterním jednání výkonné rady MOV to uvedl prezident MOV Thomas Bach.

:-P

4 4
možnosti

J70a31n 40B90e60r19t93l

3. 4. 2023 14:35

Tentokrát s Vámi souhlasím a Vaše poslední dva odstavce mi naprosto mluví z duše. Dovoluji si využít diskuzi k odkazu na tento rozhovor:

https://www.stream.cz/prostor-x/ceska-na-ukrajine-na-fronte-je-to-horsi-a-krvavejsi-slepuju-taty-od-rodin-aby-vubec-prezili-64584013#utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Přiznávám, že mě silně zasáhnul. Prosím všechny, kteří si ho přehrají a budou to cítit stejně, aby přispěli alespoň tisícovkou.

3 0
možnosti