Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Zeman jako predátor se vrhnul na Drábovou, to bylo výživné

0 0
možnosti
Foto

Napsal muž, který sice cizí ženy na ústa nelíbá, nedovolí si to, neb chápe, že jde o něco intimního, ale u trenéra sportu to toleruje, protože ve sportu přeci není o kontakty nouzi. Nejsem sportovkyně, ale jednoho takového vilného bývalého trenéra jsem zažila, podle mě dělal trenéra právě hlavně proto, aby si mohl beztrestně sáhnout na dívky kdekokoliv a kdykoliv... i nevyžádaně líbat na ústa. Byl mi protivnej, a nebylo snadné se mu ohradit, protože přeci "zasloužilý trenér sportu a funkcionář". Takže tuhle kauzu vidím tak, že se ženy už troufnou ozvat proti tomu, aby si trenér nárokoval tělo sportovkyně i v místech, kde trénování není jaksi smluvně dohodnuto. Jestli to byl "lynč", to neposoudím, možná slovní, ale stejné "lynče" se odehrávají i u odpůrců čehokoliv, to přináší dnešní doba svobodné výměny názorů na takřka cokoliv.

1 0
možnosti
AT

Myslím si , že výraz" Nárokovat si tělo sportovkyně" je hodně za hranou , nicméně umíte si představit euforii po vítězství v tak prestižní soutěži????í políbení v tak vypjaté situaci je prostě pouze projev maximální emoce a nic víc. Následný hon je jen mediální projev potrefených hus.

0 0
možnosti
LR

Eliško, Eliško nebuďte smutná ......

0 0
možnosti
RD

Ženy líbám. A ženy také líbají mě aniž bych k tomu vždy dával souhlas. Vše vyplývá ze situace. Reagujeme na to pozitivně. Píšu to jako protipól všem těm hystericky ultimátním příspěvkům, které tady vidím ohledně líbání.

5 1
možnosti
JD

S vasim nazorem nesouhlasim, ale zaujalo me neco jineho - Ktere zmeny spolecenskeho postaveni zen za poslednich 100 let nevnimate jako veskrze pozitivni?

1 1
možnosti
LN

Sice neodpovídám za tázaného, nicméně pozitivní diskriminace rozhodně veskrze pozitivní není.

8 0
možnosti
Foto

V mém světě to funguje doposud tak, že když se ženám něco nelíbí, tak to dají jasně najevo a jede se dál.

Kámoš sáhne kamarádce na baru na zadek, ta mu jednu vrazí - oba signály jsou ihned interpretovány správně - a jede se dál...

19 0
možnosti

Mozna bude urcity rozdil mezi vesnickou diskotekou a oficiqlni akci

3 1
možnosti
Foto

Autor je typickým důsledkem zrušení základní vojenské služby....

0 10
možnosti
JP

Hezky napsáno, v podstatě to tak nějak vystihuje dnešní situaci.

Už se také těším, až v nějaké jiné sekci vyjde článek o tom, že v dnešní době má žena problém najít může, kde jsou ti aktivní muži, co se ženám dvoří a jsou aktivní. Bude si stěžovat, že za dob jejího dědečka to bylo naprosto jiné. Bude to plno keců o tom, jak jsou dnešní muži pasivní a nic od nich nevzejde.

Ano, je to právě kvůli těmto vytvářečům/čkám pochybných problémů.

Normální chlap prostě nestojí o problémy díky nějaké kr.av.ce, která si po 5 letech vzpomene, že byla asi zneužítá a ten chlap je agresor, protože nevyplnil nějaký souhlas ve stupidní appce (jak některé navrhují).

Dámy, omlouvám se, ale můžete si za to i dost samy právě díky takovým pseudokauzám, kde chcete vytřískat něco navíc.

17 1
možnosti

Ano, spravne je pusinu na prcinu

0 1
možnosti
JM

J83a21n 66M34a41r48e36k

30. 8. 2023 0:34

A co Brežněv, který se svou ukouřenou tlamou vždy přissál na tlamu Husákovu?

2 0
možnosti