Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, ale bohužel nemůžeme čekat, že by komunisté, okamurovci, nebo Babiš, proti Zemanovi podnikli nějaké kroky. Pro takovéto strany je nemocný prezident pravým požehnáním, stejně, jako jím byl Beneš pro komunisty v roce 48. A to nebyl nemocný duševně.

29 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 3
možnosti
Foto

Odpovím na nadpis: Není. V jakémkoli jiném povolání by tento člověk byl již dávno pensionován, nejspíše nuceně.

Vnuci se budou ptát, proč jejich dědové nic nedělali s touto kreaturou.

34 2
možnosti
VV

Zrejme ta socialisticka ustava byla v tomto o kousek rozumnejsi. Kdyz byl general Svoboda uz neunosnej, dokazali ho poslat do penze. A to si myslim, ze ten skodil mene.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 4
možnosti
Foto

Tak tím si to u publika Marek zcela pokaňkal. Sklouzl do osobní roviny.

4 2
možnosti
AL

Je český prezident mentálně způsobilý vykonávat svůj úřad?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zkuste se zeptat místních odborníků na Rusko, Putina, Babiše, Komunisty apod. včetně zemana. Věřím, že jejich názor bude fundovaný, relevantní a někteří zcela jistě určí i diagnózu.

Už se na to těším.

:-)

3 7
možnosti
Foto

A jaký názor má tedy občan Lička? Co na to v sekretariátu občana Okamury?

17 0
možnosti
Foto

Ať je to jak je to, můžeme tu jen konstatovat, nadávat a kritizovat. A okamžitě budeme napadeni, že zpochybňujeme volby. Takže odpověď je jasná: pan prezident je mentálně způsobilý vykonávat svůj úřad pro blaho celé země a lidu a dělá to naprosto správně. Rozhodlo tak 51% voličů.

Jinak ode mě karma.

22 2
možnosti
AL

Tak je to správné (a dokonce pravdivé), tak to má být.

Jen tak dál.

Mám rád svobodu a demokracii.

:-)

3 4
možnosti
Foto

Jsem přesvědčený, že na zhodnocení jednou dojde a že bude právem označen za jednu z nejvíce negativních postav naší novodobé historie. Ale obávám se, že se jako národ budeme muset k tomu poznání protrpět.

Karma za článek. R^R^R^

23 3
možnosti
VH

Přesné, výstižné, kidné. Bohužel, příliš pravdivé.

17 2
možnosti
ZJ

Pravděpodobně je způsobilejší, než Vy psát blogy.

Žádnou společnost není možné plně sjednotit. Nedokázal to žádný vládce. Dokonce o tom nenapsala pohádku ani Božena Němcová.

Tak zkuste sám nerozdělovat. A pokuste to docílit.

Výmluvy, že nejste politik neberu. Staňte se jím.

Já jsem pravičák. Pan prezident je můj ideologický protivník. Ale při poslední prezidentské volbě dostal můj hlas. Nic lepšího nebylo v nabídce.

12 14
možnosti
VH

Žádnou společnost není možné sjednotit (za mírových a demokratických podmínek). Ale lze ji štěpit. Z hlouposti nebo ze zlomyslnosti.

Pan Zeman je způsobilý, to ano. Reagovat poťouchle na každého, kdo s ním nesouhlasí, či neslouží jeho zájmům (např. čučkaři). Je způsobilý kritiky nazývat v lepším případě blbečky či stokou, nebo je posílat do blázince. Obdobně civilizovaně odpovídá na nepříjemné otázky novinářů (ostatně v poslední době zná jen dva: Ovčáčka a Soukupa). Je dlouhodobě (minimálně 20 let) schopný dělat podrazy na spolupracovníky, spolustraníky či bývalé spolustraníky. Prostě je způsobilý všeho.

Čeho je způsobilý podle Vás?

14 1
možnosti

Je to pořád stejné. Zeman naprosto šíleným a neuvěřitelným způsobem zaútočí na české instituce, na českou ústavnost, na české orgány a stejně se najde polovina voličů této země a považuje to od Zemana za projev vlastenectví.

Jestliže ten člověk i v takovémto stavu ještě dnes vykonává prezidentský úřad, je to jenom přímý přenos jedné z nejtragičtějších postav novodobé české historie...

21 3
možnosti
VH

A nejtragičtějšího znění Ústavy, povyšující voleného prezidenta na císařský trůn. (Relikt tatíčka Masaryka.)

1 1
možnosti
Foto

Už teď je mi vás líto. Dostanete asi pořádně za ucho. Ale na vaší otázku odpovídám. Není. Už dlouho není. Nebyl už před druhými volbami. Ale co už naděláte, když on je tak krásně "lidový a upřímný a těm kavárnám to tak hezky nandává"

13 3
možnosti
AT

Nedostane. :-) Zemanovci jsou po posledním extempore svého guru jak opaření. Až na pár opatrných poznámek nic moc. Ptám se proč asi. ;-)

2 0
možnosti