Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38a83n 32Š23i93k

18. 4. 2019 13:04

Děkuji za velmi věcný a slušný článek pane Turnere a přeji Vám klidné velikonoční svátky R^

4 0
možnosti
Foto

Zajímavá úvaha, že článek paní Šichtařové je určen pro omezené čtenáře. Z vaší reakce vyplývá, že jste tento článek četl.

To, že patřičné úřady vydaly prohlášení o vyloučení úmyslného zapálení katedrály v době, kdy bylo zcela evidentní, že nemohla proběhnout nutná šetření, pouze vyvolalo emoce a polemiku o úmyslném lhaní veřejnosti. Tedy opak toho, jaký byl podle vás záměr těchto úřadů.

14 2
možnosti
Foto

Patričné úrady však takéto vyhlásenie nevydali. Problém bude asi na strane prijímača, keď zachytí niečo iné, ako odišlo z vysielača. ;-)

2 3
možnosti
AM

Zajímavé třeba také je, jak tihle lidé píšící o amerických médiích a jejich protitrumpovském zaměření (hlavně nenáviděné CNN), které v konečném důsledku prý diskredituje nejen je, ale i celou mediální sféru, vždy zapomínají uvést, že nejsledovanějším a jasně dominantním americkým zpravodajským kanálem je protrumpovský Fox News.

Fox News, který velmi často lže, který se sprostě vysmívá politickým oponentům zcela v trumpovském stylu apod.

0 1
možnosti
Foto

:-)R^ Používá se zásadně jen to, co se hodí...

1 1
možnosti
MV

Paní S krmí ovce. A futruje je teda pořádně. Sem tam jim dá i něco k lizu. A ovce spokojeně beci. To k ale k tomuto druhu patří.

9 9
možnosti
AM

Tak tak. Nabídka - poptávka. Je to ekonomka, prostě prodává, o co je zájem...

6 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Souhlas a karma.

Mimochodem autorka, která mediální prostor pravidelně zapleveluje takovým balastem, zde v článku výstižně popsaným, má úzkostné obavy o čtenáře a jejich důvěru v média! ;-D

Přeji Vám hezké a klidné sváteční dny, Jiří

13 2
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Marku. :-)I já Vám přeji krásné prožití svátků. Jsem přesvědčen, že tato doba je pro Vás osobně velmi inspirativní, takže se těším na Vaše další příspěvky.

1 0
možnosti