Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A57l91e28š 92N69o28v87á49k

8. 2. 2020 16:06

Že různá média prezentují různé názory je ok. horší je to u ČT, ta prezentuje jen jednu barvu duhy. A ani se nestydí za to, že je to podle eurosměrnic.

1 0
možnosti
PP

Váš blog na titulní straně média vlastněného oligarchou je jasným důkazem, že nepíšete pravdu. Plivete tady na redaktora iDnes, na doménu - kde můžete svobodně pomlouvat a ani slovo o opaku (Reflex a Respekt ...) nebo veřejnoprávní ČTV, Čro a pod. - kde se se jede jedna jediná nenávistná linie stále dokola...

8 1
možnosti

Především forum24., kde publikuje i opozice a šéf ODS Fiala...to je jeden jednolitý tok nenávisti vůči babišovi a Zemanovi....Reflex je taky neuvěřitelný - Steigerwald, Mertlík, atd...Aktualne. cz - Honzák, Just atd. třba na blozích sprška vulgarit a frustrace vůču zemanovi a babišovi, respekt, atd. atd

3 0
možnosti
JS

Tak ona ta média jsou všechna poněkud v nějakém tom politickém vleku, ovšem jen veřejnoprávní dělá propagandu a předvolební kampaň za peníze všech jen jedné politické skupině a to je to špatné, co by se dít nemělo. Znamená to totiž nerovné podmínky.

6 2
možnosti

Oboje media stoji za vykal :-P

1 0
možnosti
KB

K17a39r61e47l 39B96o60k

3. 2. 2020 23:33

Zase zde perlí pan Řezník a pan Danda.

2 2
možnosti
JS

Tak je to dobře, jsou blogeři, kteří buď nemají diskuzi vůbec nebo každý byť jen trochu kritický příspěvek mažou a na dotaz na důvod smazání, následuje smazání dotazu.

1 0
možnosti
Foto

Trus, nic nez trus. Tady, v CT... i jinde.

6 2
možnosti
KB

K28a57r20e51l 48B60o50k

3. 2. 2020 23:30

Nemáte jej náhodou v hlavě?

0 0
možnosti
ZJ

Tak že se sem prokliknu z homepage iDNESu mě příjemně překvapilo!

3 0
možnosti
ZD

To je ten paradox, kdy se autor tak trochu střílí do vlastní nohy. Oni i ostatní kluci z jejich party si zde totiž dávají dostaveníčka.

2 0
možnosti
JZ

Příšerné médium, které není zřízeno státem kvůli "veřejnému zájmu", bude vždy lepší než příšerné médium zřízené státem kvůli "veřejnému zájmu". Bobošíková nebobošíková.

6 1
možnosti
ZD

To je trefné vyjádření, když si navíc vedení televize (ne stát) vezme za úkol, vychovat nového člověka. Už si nepamatují, že to tady bylo a neslavně skončilo? Nebo se někteří té myšlenky nemohou zbavit dosud ?

2 0
možnosti

Proč pane Turnere píšete text na blogu vlastněném oligarchou? proč ne třeba na foru 24, kde nejsou jiné články než proti babišovi a zemanovi..tam by vás vítali, naopak blogy opačného názoru mám dojem, že tam snad nejsou povoleny...prtože tam je to jedna linka -- amtibabiš, antizeman 90% obsahu.....

11 5
možnosti
ZD

Nezapomeňte na lidi, kterým jsou amorální poklesky vedoucích představitelů prý jedno. Do těch si pan autor také nezapomněl čutnout. Je úsměvné sledovat, kterým "osvědčeným" jménům se jeho text zalíbil.

2 1
možnosti
ZD

V tomto článku jste ustřelil asi zatím nejvíc co Vás čtu. Okecávání neokecatelného - je výraz který mne jako první po přečtení napadl. Snahu jste měl - text je značně dlouhý. Diskusi jsem zatím nečetl - určitě se ale najdou ti, kteří Vám dají karmu. Jsou to ale jedni a titíž - pořád dokola. Článek mi připadá, že se chcete zalíbit právě té jedné úzké skupině místních známých jmen.

Pro mne je aktuální blog zklamáním, rezignujete na základní demokratické principy v rámci Vámi stanovených "vyšších principů mravních".

10 8
možnosti