Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JH

"Před lety jsem byl rok po cunami na Srí Lance s lidmi z Česka, kterým poskytli po mnoho dní azyl......." Pane Turnere mícháte nesrovnatelné. Cunami je výjimečná situace, která vyžaduje mimořádnou pomoc a obětavost. Hromadná migrace do Evropy je dlouhodobě situace trvalá a pro Evropu zhoubná. Pomoc migrantům nic neřeší, jen pomáhá různým pašerákům a jiným "humanitárním" organizacím.

14 0
možnosti
AW

Vaše řešení: "apelovat na mocné tohoto světa"

Vážně? To jako na koho?

Trump? Putín? Si Ťin-pching? Nebo na těch zmíněných 26 nejbohatších miliardářů?

Docela mě zajímá, na koho a jak z téhle party zapůsobíte.

9 0
možnosti
LH

typické slunéčko Turner, pozér

7 0
možnosti
LH

Jiří, ono to ale dost dobře není o tom, že je někde válka a jinde ne, ale že je někde bída a jinde ne. A ona ta bída dost dobře souvisí třeba s náboženským systémem v oblasti. Nebo s tím, že se lidé neumí organizovat. Nebo že tam byla šířena demokracie našimi spojenci.

Problém není migrace, ale masová migrace vs. naše zákony, které pouze nutí stát a společnost poskytnout plnění dle lidských práv, ale nijak nezohledňují "povinnost" migrantů být vděčný, šlapat brázdu a asimilovat se. A jak jednou přijdou, neexistuje reálná páka je poslat zpět, i kdyby to byli vrahové

I v minulosti byly války vedeny migrací civilního obyvatelstva...a my evidentně ve válce jsme

7 1
možnosti
LP

migranti a uprchlíci mě dojímali za války v Jugoslávii

1 0
možnosti
JK

To nemůžete srovnávat. Ti byli vděční za jakoukoliv pomoc a nekladli si požadavky. A hlavně - když se to tam uklidnilo, šli domů odklízet trosky a znovu stavět.

4 1
možnosti
PP

P94e97t85r 19P75e28c73k53a

4. 3. 2020 19:33

Pane Turnere a nyní k pásu na osm hodin. Jo a vezměte si čistý pleny, směna je dlouhá. Tam vás ty halucinace přejdou. Kdo vás platí? Doufám že nejste přisátý na státovod.

12 1
možnosti
MK

Teště jednou. Těch co by rádi do EU jsou STOVKY MILIONŮ. Při dnešním Rozstřelu demagog z Mezinárodní organizace pro migraci (už sám název této škodící organizace děsí) na otázku ve smyslu kolik migrantů by mohlo být přiajato NEODPOVĚDĚL a zakecával to! ;-O

21 1
možnosti
Foto

Museli bychom vynaložit mnohonásobně větší vojenskou sílu, abychom země jejich původu udrželi pod kontrolu "našeho" světa, a ne muslimských extrémistů. To byste chtěl?

1 1
možnosti
MB

Pane Turnere, znáte staré české přísloví? Bez práce nejsou koláče.

13 1
možnosti
AP

Za co se máme stydět? Že naši předkové nemigrovali někde, kde by se mohli postavit do fronty na polévku? Že, když byl problém (WW I, WW II, Komunisti) neutekli někam do fronty na polévku? Že makali a starali se, abychom se my mohli mít lépe?

Co dělají ti migranti? Utíkají namísto řešení problému. Nechávyjí mnohdy za sebou ženy, děti, staré a sami se jdou postavit do fronty na polévku. Byla to jejich volba před problémem utéct namísto jej řešit. A zbabělci, kteří utečou před problémem si nic jiného nezaslouží. Oni se mají stydět, ne my.

19 1
možnosti
Foto

Zapomínáš, že od nás taky spousta lidí migrovalo např. za prací do USA, utíkali před režimem atd a následně se pak tito lidi vrátili a přinesli jak peníze tak KNOW HOW. I díky těmto lidem co migrovali a vraceli se se máme dobře..

A i od nás utíkali především muži prostě proto, že je jednodušší a bezpečnější pro ně zakotvit v cizí zemi a vytvořit podmínky pro ženy a děti či vydělat peníze a posílat je domů.

0 5
možnosti