Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Stydno by vám mělo být za rakety kterejma je svatá koalice v čele s uSSSa krmila. Mezi běženci jsou lidé kterým za naši pomoci zabili bratra, syna vyberete si sám a jak se říká pomsta je sladká takže bohužel za plotem a bez chobotnic.

3 1
možnosti
BM

A kdo za to může, kdo z toho má prospěch?

0 0
možnosti
JK

Podle této logiky by se měl stydět každý, kdo usedne k dobrému jídlu, ať už kdekoli. Jenže pokud někdo vstává z postele každý den v pět hodin ráno, upaluje do práce a domů se vrací v šest večer a sotva plete nohama, tak má nezadatelné právo se za své vydělané peníze dobře najíst. Když jsem byl na vojně a živil mne stát, jedl jsem to, co mi kydli do ešusu a mohl jsem akorát tak mlčet. A to jsem tam ani nebyl dobrovolně a jinou možnost jsem neměl. Kdo chce na talíř chobotnice či kaviár, nechť se laskavě zúčastní pracovního procesu.

22 0
možnosti
Foto

Možná to už napsal někdo přede mnou - ale je škoda, že pan autor zde více nezdůraznil "čím se běžně cpe on sám" a pokud by měl někdo na jmenované lahůdky chuť, mohl by jej na ně do jeho oblíbené místní restaurace na vlastní účet pozvat. ;-O

2 0
možnosti
AV

Přemýšlím, komu by mělo být hanba...

Turisti se cpou chobotnicemi za své a nakonec i díky jejich penězům, co do země přiváží, můžou dostat migranti jídlo zadarmo.

Z mého hlediska by mělo být hanba tomu, kdo jen natahuje ruku.

33 0
možnosti
Foto

Kupa trusu, jako z tyranosaura. Ale to je vetsina od tohoto autora.

13 0
možnosti
JS

J25a96n 77S44o50u36č95e74k

4. 3. 2020 6:48

Hlavně to napište těm pašerákům lidí, kteří si na jejich dovozu do Evropy vytvořili byznys snad lukrativnější, než ten drogový. A mezi ně patří i mnoho tzv. neziskovek, byť mají v názvu slova jako pomoc, humanita, lékaři apod. To jsou skuteční viníci situace v řeckých táborech.

22 0
možnosti
JH

J81a11n 11H15r78u82b78e35š

4. 3. 2020 2:31

Vaše bude nejspíš království nebeské.

2 0
možnosti
PV

Myslím, že ne. "Ptochoi en pneumati" (Mt 5,3) je sice doslova "chudí v duchu", což si špatně vykládáme jako minus habens, ergo ti, kterým nebylo shůry dáno moudrosti a pochopení, ale ve skutečnosti to znamená, že blahoslavení jsou pokorní, nenamyšlení, tedy rozhodně ne ti, kdo poučují druhé jak se s migranty dělit o chobotnici na talíři.

0 0
možnosti
DD

Mimochodem, ten lékař nejspíše nebyl v některých "vyspělých" metropolích a nebo prostě lže.

Takové rozdíly, které jsem jsem viděl v Moskvě, nebo v Bankoku, kde vzdálenost mezi absolutní chudobou a nezměrným bohatstvím je často pouze několik desítek metrů.

Odejdete z rušné Moskevské třídy, kde vidíte mercedesy, Rollse a po 50 metrech najdete přístřešky z plechu, v Moskevské zimě. Myslím že nikdo na řeckých ostrovech ještě neumrzl. A turisti jedící chobotnice na Rolls nemají. Rv

18 0
možnosti
DD

Za co bych se měl stydět? Já za jejich situaci nemohu.

Narodil jsem se v socialistickém státě. Určitě to nemohu srovnávat s situací některých uprchlíků, ale nebylo to tu místy jednoduché. Přesto jsem nikdy nechtěl odejít, snažil se řešit situaci na místě a nikdy, opravdu nikdy mě nenapadlo, že by se měli stydět lidé na západě. Ti za naší/moji situaci nemohli. Za tu jsme si mohli jenom a jenom sami.

38 0
možnosti

To je zas trapnost...

26 0
možnosti