Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Klasická přetvářka. Čím více se snažíte nás přesvědčit jak jste cnostný, tím víc si dokáži představit jaké chuj je vaše osobnost v reálu. Normálně lidé nemají potřebu všem dokazovat, jak oni jsou morálně "na výši". To už vyžaduje pořádné kostlivce ve skříni. ;-D

32 0
možnosti

Pane Turnere, nepište blogy a vyražte směr "uprchlíci" a snažte se pomoci. To co předvádíte, je alibismus a pokrytectví.

42 0
možnosti
Foto

Resenim je dat si tu chobotnici jeste jednu, zaplatit v jeji cenne DPH a dan z prijmu prodejci a tim podporit lokalni ekonomiku tak aby mohla migrantum pomoci.

9 0
možnosti
VH

Hanba je, ze jsme si neuchranili hranice a nechali je vubec pristat u nasich brehu.

13 0
možnosti
MK

1. Nejsou to utečenci ale ekonomičtí migranti-Afghanistan, Bangaldéš... (dnes tv).

2. Agresivním způsobem nelegálně vstoupili na území cizího státu.

3. Děti pužívají jako nástroj vydírání protože vědí že v EU vládne falešná solidarita a socit s utrepením.

4. Lékaři bez hranic se za poslední roky vyprofilovali do organizace napomáhající nelegální migraci a nerespektující zákony. A stejně jako migranti využívají neschopnosti EU zasáhnout na základě racionality.

5. A to nejdůležitější -Těch "potřebných" jsou doslova stovky milionů (X*100 000 000). A nadále jich snad až geometrickou řadou přibývá Jenom blbec si může myslet že je prostor na nějaký soucit. Ne, není. Existence evropských národů je smrtelně ohrožena sama sebou a nic na tom nezmění plácání o soucitu.

54 0
možnosti
Foto

Lékaři bez hranic se chovají podle rčení - koho chleba jíš, toho píseň zpívej. A mají vyzkoušeno, že čím víc zpívají, tím větší je bochník.

6 0
možnosti
MK

Absolutně s vámi nesouhlasím. Tito lidé, místo aby zůstali doma a pustili se do budování své země (viz Německo, které z poválečných trosek vybudovalo znovu prosperující zemi), přišli nezváni a předpokládají, že jim Evropané předají plody své práce. To, že v muslimských a afrických zemích jsou neustálé šarvátky mezi místními obyvateli, to, že si neumí vybudovat bezpečnou zemi, uživit se, není náš problém. Oni také za nás nevybudovali Evropu. Každý má, o co se sám zaslouží.

74 0
možnosti
ES

Vystihla jste to skvěle!

0 0
možnosti
RH

Dvakrát jsem byl na ostrovech v Řecku v "zimě" (leden/únor/březen), a zážitek byl v obou případech stejný: sice "teplo" (cca 10 °C což je pro našince dost), nicméně neustálý vítr/vichr, průtrže, vlhko (nemá smysl psát o "vlhkosti", protože to bylo jak kdyby na vás někdo nonstop stříkal z rozprašovače vodu). Podle místních "běžná zima". Turisté nikde, taverny pro turisty tím pádem zavřené, kvůli větru sem tam nepřistávaly lodě a nelétaly letadla. Dle místních zima jako každá jiná, a Řekové samozřejmě úsměv na tváři, jak jinak.

Příště by autor mohl dodat ty fotky šťastných turistů kteří se cpou chobotnicemi. Věřím, že by nebyla fotka ani jednoho: psarotaverny jsou především pro turisty, protože pro místní je to paradoxně drahé (téměř vše jde na vývoz). No, a ti turisti... tak snad leda novináři co by jeli pro ty doktory bez hranic a neziskovky točit a psát. Nebo možná lidi z těch neziskovek.

15 0
možnosti
PT

P79e69t27r 41T16o61m64e91k

3. 3. 2020 21:30

Tak konkrétně. Kolik imigrantů je Evropa schopna pojmout? Jakým způsobem by to měla dělat? Kde by měla ty lidi ubytovat? Měli by se toho zúčastnit i Evropské domorodé rodiny? Měly by to dělat na základě dobrovolnosti nebo povinně?...............

7 0
možnosti
JZ

To je jako prat se kolik lidi muze byt v Evrope lekarsky osetreno a kolik leku muze poskytnout nemocnym.

1 0
možnosti
JK

J57o15s35e88f 22K85l69a51t

3. 3. 2020 21:25

Jasně, budu chodit s talířem chobotnic a ptát se kdo ještě neměl chleba?Jinak ti lidé jsou nedobrovolně nástrojem k vydírání.

2 0
možnosti
PV

Já jsem za ten článek rád. Připomněl mi, že jsem chtěl skočit na večeři do pulperíe.

3 0
možnosti