Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

"Řešením jistě není to, abychom svou porci chobotnic dali někomu, na koho nezbyl ani chleba, i když i to by člověk mající trochu cti v těle mohl v dané situaci klidně udělat" ...pane Turner, misto sepisovani slunickovych clanku a mluveni se psy jdete prikladem a jedte do Recka pomahat migrantum. Kdyz mate na cestu na Sri Lanku jiste najdete dost financi, aby jste v tom tabore nejake chobotnice migrantum rozdal. Pokud tak neucinite, jste jen trapny moralizujici pokrytec

18 0
možnosti
ZZ

už ani ta zastydlá svazačka z NDR je nechce, jenom našich pár vybočenců to ještě nezaznamenalo, aby mohli změnit názor

29 0
možnosti
PV

P54a47v44e93l 42V23é10b68r

3. 3. 2020 17:19

Ti migranti jdoucím za dávkami stud neznají...

18 0
možnosti
Foto

Hanba musí fackovat každého, kdo je zastáncem státu, protože to je hlavní zdroj všech nesvárů a konfliktů a tedy i problémů s migranty.

1 0
možnosti
JZ

Ještě vám nikdo nevysvětlil, že je v lidské povaze směřovat ke státnímu uspořádání, a když lidem stát seberete, tak si ho stejně postupně znovu vytvoří, klidně od nuly?

Dokud píšete pravicově, tak s vámi obvykle souhlasím, jakmile se to začíná překlánět do anarchismu, tak už se za vás spíš trochu začínám stydět.

0 0
možnosti
PV

Dobry den, jestlize se aktualni prumerna denni teplota na ostove Lesbos pohybuje okolo 18°C, tezko se mi chce verit informace o turistech cpoucich se chobotnicemi v tavernach. Ano, chapu, ze situace migrantu je slozita a nezavidihodna, nicmene pokud se v argumentaci Doktori bez hranic (ci jine nzo) budou uchylovat k ocividnym lzim, tezko to vyvola pozitivni odezvu na patricnych mistech.

21 0
možnosti
JZ

Jak jste došel k té "očividné lži"? To jste z teplotního průměru došel k nezvratnému závěru, že tam nebyli turisté? To myslíte, že se cestuje jen ve vedrech a v sezóně?

0 4
možnosti
RH

R52e17n71é 32H67a58l76l20a

3. 3. 2020 16:56

Já vůbec nechápu, proč by se Evropa měla dělit o to, co vybudovala. Můj názor je ten, že kdyby se teď všichni bílí přestěhovali do Afriky a černí do Evropy, tak do 20 let by Afrika táhla celý svět (sklizeň 2x ročně, nerostné bohatství atd.) a černoši by byli v Itálii a Španělsku a zbytek by umrzl.

29 0
možnosti
Foto

Za situaci v Africe může SSSR a USA. Těmto velmocím vadilo, že nemají žádné kolonie a tak rozpoutaly jakousi obdobu dnešního Arabského jara a mělo to podobně nešťastné následky. Evropští "kolonizátoři" museli z kolonií odtáhnout. Vlády se zmocnili domorodci, kteří na to nebyli dostatečně vzdělaní, charakterní a schopní. Vládu lidu si vyložili po "divošsky" a výsledek je zřejmý. Nechat kolonie jak byly, tak dnes jsou z nich pod evropským vedením vyspělé a civilizované státy. Domorodé obyvatelstvo by bylo vzdělané a kultivované a životní úroveň by v těchto zemích byla srovnatelná např. s Čínou.

3 6
možnosti
KK

Při tom apelu na mocné tohoto světa nezapomeňte také na bruselskou EU šlechtu.

Na vlastníky organizace která hodně přispěla k rozbrojům na blízkém východě a spoluzavinila hromadný exodus miliónů lidí a přitom dostala Nobelovu cenu míru.

Matka Tereza se určitě obrací v hrobě. :-/

5 0
možnosti
Foto

A jak byste si, autore, ono "abychom apelovali na mocné tohoto světa, aby zoufalou situaci lidí v mnoha zemích počali řešit" představoval? Jakože pořád se bude starat někdo jiný, všichni muži v nejlepších letech odejdou do Evropy zakládat zločinecké gangy či teroristické buňky, aby to tam jednou mohli převzít (jak už se v mnoha evropských městech děje)?

27 0
možnosti
RK

Stejně jako Greta T. How dare you?

0 0
možnosti

Pod hlavičkou Lékařů bez hranic pracuje, zdá se, banda nepěkných citových vyděračů.

33 0
možnosti
Foto

Jako Hurvínek válku... Jak tak koukám, tak Vy z toho studu ze sebe samého ani nevylezete. Už jste se taky někdy styděl za to, kde jste se narodil? Že to nebylo někde ve slamu, ale v české kotlině...?

20 0
možnosti