Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Větší grc jsem už dlouho nečetl

1 1
možnosti
TH

On ten Mynář úplně přesně zapadá do té Zemanovy definice o ekonomických zm.dech. Jak absurdní, že?

Jinak bravo, pane Turnere, velice pregnantně popsáno.

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
JSS

Člověče - smiřovat se s honosným platem mynáře a jiných a to nejen Hradu, to jste asi v jiné zemi. Tady vydělávají dělníci i 15-18 tisíc a dělají mourovatě. Copak tito povýšenci jsou tolik přínosní? Ani náhodou - jen konají své v běžném prac. nasazení. Jejich plat klidně snížit o 50 % a ještě mají nadsazeno.

5 3
možnosti

Trochu to zavání bolševickou pěstí dělnické třídy.:-/

3 1
možnosti
RK

Zeman je jen jednou z mnoha projevů systémových chyb demokracie, vyplývajících z faktu lidské (pod)průměrnosti. Jenže když se objeví někdo nadprůměrný, většinou je překvapivě odmítán ještě víc, než podprůměr. V kandidátech na prezidenta byla spousta mnohem lepších osobností a Drahoš coby osobnost a člověk čněl nad Zemanem jako mrakodrap. Ať si každý odpoví na otázku, jestli by chtěl radši Mirka Dušína, nebo Miloše Zemana a pak ať radši drží pusu, protože z různých zvláštních až absurdních příčin by si málokdo vybral Mirka Dušína. A začíná to už v dětsví, kde spousta dětí záhadně fandila vlkovi a nikoliv zajícovi.

5 6
možnosti
JO

Přesně tak, je mi buřt, kolik bere, pokud si to zaslouží. Tato suita v čele s prezidentem si zaslouží pouze nejhlubší pohrdání.

17 1
možnosti
JL

Je jasné, že Zeman potřebuje na všechno poskoky, a jak vidíme, dobře je z veřejných peněz platí. To je uklidňující.

3 1
možnosti
MS

otázka je, nakolik to tam zeman ještě řídí.

5 1
možnosti
JK

Přesně. Klidně ať má dvojnásobek (v rozpočtu neznatelný rozdíl) jen ať je to profesionál na svém místě, hrdý, uctivý, důvěryhodný a přesný.

Manýry a slovník spodních pater galérky se přenáší do společnosti. Už se ví že zejména Babiš neřekne tři slova tak, aby jedno nebylo sprosté. Současná Hradní klika mluví stejně a někteří poslanci také nezůstávají pozadu. Pro všechny je neřešitelný problém rozhovor nepřipravený v přímém přenosu, navíc na kontroverzní téma. Ovšem tohle by měla být politická rutina, to je základní práce politika, mít svůj stabilní názor a umět ho kdykoliv prezentovat. V téhle zemi to šlo všechno do kopru.

Od teď může prezidentovat kdokoliv, Tonda Sopel z Ústí by to bral, tak mu to hodím, až na to přijde.

7 0
možnosti
Foto

Volitelnost občanů do veřejných funkcí znamená také riziko, že občané nemusejí zvolit ty nejlepší z nás.

2 0
možnosti