Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím. Tuhle jsem se zrovna se ženou bavil o tom, že mně snad už ani tak nevadí prezident s jeho chováním, protože je mi jasné, že je to nejen tělesně nemocný člověk, ale že mě neskutečně kaká ta banda kolem něj. Vždy, když na ten tým pomyslím, vzpomenu si na "rádce" pana krále v pohádce Pyšná princezna...

12 1
možnosti
TH

To jste zjistil brzo, pane Kroupo. Ale i tak aspoň něco.

0 0
možnosti
Foto

Mě trápí výše platu státních zaměstnanců, kterým výplatu dává daňový poplatník a chci vědět, zda si ji zaslouží, anebo půl pracovní doby pročumí z okna. Přitom jejich počet roste. V roce 2018 jich přibylo 60 000. Dobrý “ajťák“ je placen zejména soukromý sektorem a to mě netrápí. To, že Mynář, který nemá bezpečností prověrku a pracuje s utajovanými skutečnostmi si vydělá za rok 1 milion 900 tisíc a bere půl milionové odměny, tak to mě vadí, protože určitě práci za takový plat neodvádí.

13 0
možnosti

Pochopitelně, že to proč dělal Mynář s platem drahoty mělo jediný cíl, odlákat pozornost od jeho černých kšeftů, které jste dobře popsal. Takže se teď rozebírá jeho plat, a lid je spokojen. ByŤ bokem neprověřený Mynář vydělává nepoměrně víc.

20 0
možnosti
PK

To podhoubí hradu je ještě horší než ty houby na vrcholu;-DR^

13 0
možnosti
Foto

Zůstaneme-li v mykologii:-), to podhoubí vzniklo z výtrusů jedovaté houby, které se říká moc. Objevila za příznivých podmínek pro růst té plodnice, jimiž bylo a je naše ignoranství, důvěřivost, nezásadovost a ochota se nechat nalákat na plky o vlasti, národních zájmech a nebezpečích, která nám hrozí.

3 1
možnosti
BM

Tak dnes už vím kolik bere Mynář. A když tak o tom přemýšlím, k čemu mi to je? A jaké mají platy v čt se asi nedozvím. To by asi Americká ambasáda musela notně přisypat že? A nebylo by to vměšování?? Neohrožoval Mynář náhodou tím že nechtěl zveřejnit svůj plat Ameriskou národní bezpečnost??

3 15
možnosti
OD

O13t26a 35D71v63o29r68a90k

16. 9. 2020 11:25

Mně je více méně jedno kolik bere Mynář. Asi mi mnohem víc vadí, že nemá bezpečnostní prověrku ač Zeman říkal, že pokud ji mít nebude tak si bude muset hledat jiné místo. A myslím, že těch šméček je kolem té hradní družiny mnohem víc. A to s tou americkou národní bezpečností jste fakt vymyslel sám ?

14 0
možnosti
Foto

A nedomákl se Karel Schwarzenberg během svého kancléřování majetku v míře větší než bohaté? A jak sám přiznal, pomocí korupce.

Mně se to sice moc nezamlouvá, ale dlouho se hlásala zásada, že platy jsou věcí soukromou, kterou je možno tajit i před svými kolegy.

4 13
možnosti
MM

Pane Řezníku. co se týká knížete, tak lžete. No, i v tom ostatním se s pravdou moc netykáte. :-/

7 1
možnosti
Foto

Prezidentův tým sám o sobě je jedním z argumentů, proč se tento nikdy prezidentem stát neměl.R^

26 0
možnosti
Foto

R^ je to tak, ryba smrdí od hlavy.

2 0
možnosti
MB

Vůbec nejde o strejdu z Osvětiman - Jde o strejdu z Vysočiny. Stále více vystupují slova zesnulého Šloufa s Mrázkem - "Osobně mu nejde o prachy, zajímají jej klobásy a aby byl u lidu oblíben". Miloš prokázal svůj čich na persony, které dokáží vygenerovat prachy. Pak i Šlouf oloupil nebohé klienty u H-Systemu tuneláře Smetky. Doba. kdy ČSSD neměla prachy ... !

Miloš prachy potřebuje ! Na ne - kampaň = k udržení se. Pak se zjeví vějíř - Pan Veleba natřásá kornout 30 mil Kč - da dotaz odkud - uteče i s mikrofonem na svetru ! Strana nesvéprávných občanů - Sice směšná, no zase dobrá skořápka pro sponzorské dary. Rudý tankista s nápadem decimovat 1989 - Je správně orientován. Na Východ a Miloše - Již beze "Zbytků", vlastní celou Šumavu ! Kdo napsal šílených 423 článků pro KSČ se taky správně zorientoval - Mluvčí ! Opravdu nejlépe hovoří Nejedlý - "Investuji tam, kde očekávám zisky". Ba, ba, přitakal Kreml i Peking ... (Znovu upozorňuji na bizardnost - V Milošově okolí, nemá nikdo Bezpečností prověrku) ! Kolik kluci berou je zcela nepodstatné a ještě to tají ! ... :-)

29 0
možnosti
JL

Český lid v době chaosu zvolil tohoto typické českého Krysaře a to hned 2x. Taková je česká krásná realita. ;-D

0 0
možnosti