Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Výmluvné je, že v Rakousku mají jako synonymum pro krádež spojení "bohmisch einkaufen" , čímž nám trochu "křivdí" neboť nevěřím, že by se jinde nekradlo. Komický je opravdu ten způsob, kdy se v kravatě a saku krade pero nebo se hrne jídlo ze samoobslužného bufetu do igelitky, zatímco "odklánění" milionů v něm (saku) působí zcela přirozeně.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, ten čin byl zcela banální, ale bylo to trapné a z mého pohledu to byl i ten signál, že VK ztrácí soudnost.

O zloději housek versus zlodějích národního bohatství, firem atd. se toho napsalo mnoho. To je znamení doby, bohužel asi každé doby.

0 0
možnosti
Foto

Karma, naprostý souhlas. Zeman byl už při svém prvním funkčním období mnohem horší, než Klaus při tom druhém, a přesto se našli šílenci, kteří ho volili znovu. Přitom najít lepšího kandidáta než on, bylo mnohem lehčí, než najít horšího. :-)

2 0
možnosti
Foto

Potenciálně lepšími prezidenty by mohlo být dle mého soudu tisíce lidí, protože funkci funkce prezidenta není třeba žádná zvláštní odbornost ani schopnosti. Stačí solidní inteligence a vzdělání a pak už jen čest a morálka.

0 0
možnosti
PK

No fakt je, že se alespoň mohl pozeptat, zda může doplnit sbírku. Volím ho s ODS odedávna a jeho poněkud specifické vlastnosti byly již tenkrát známé, ovšem asi jako jediný věděl co činit po sametu, i se spoustou chyb vč. privatizace atd. Bohužel v poslední době se i na něm projevuje stáří a s tím související únava, tedy pokud to lze takto jednoduše vyjádřit.....

1 0
možnosti
Foto

I já jsem volil ODS a Klaus mi v mnohém imponoval. Možná i proto, že jsem se domníval, že ví. Dnes o tom mám velké pochybnosti, ale jejich oprávněnost nelze ověřit. Máme mu být vděční za to, že jsme mezi postkomunistickými zeměmi na špici nebo mu lát, že stále hodně zaostáváme za Západem? Přikláním se už k tomu druhému.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste ty na nohou:-)

0 0
možnosti