Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš už si nemá čím své voliče koupit, protože i nebezpeční optimisté vidí, že ona selhání jsou jasná, a že ano, bude ještě hůře.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770246

Tohle bude asi jediné pozitivum epidemie. Jsme si docela jistý, že ostatní strany by selhaly podobně, ale na to se naštěstí většina lidí ptát nebude :-P

0 3
možnosti
RK

Prý naštěstí... Aneb když jedny miluješ a druhé ne nenávidíš, není co řešit, že?

1 0
možnosti
Foto

Také nevěřím, že by Kroupa neměl nic v ruce. V kontextu vyhošťování diplomatů a zhoršených vztahů s Ruskem, i toho, co to vše může napáchat s reputaci ČR u EU a NATO (a už napáchalo), by to byla totální "sebevražda".

6 1
možnosti
Foto

V podstatě souhlas. Nevím, co je horší, zda představa, že by se pan Hamáček dopustil toho, o čem psal včera Janek Kroupa, nebo představa, že by si nějaký novinář (Janek Kroupa) dovolil takové obvinění tak zásadního rázu, kdyby neměl pravdu a tím by rozpoutal lživý a nesmyslný boj v celonárodním měřítku. Ať lže kdokoliv z nich, je to pro naši zemi průšvih.

13 0
možnosti
Foto

Je naprosto nepravděpodobné, že by informace od vašeho jmenovce byly neověřené . To si lidé s Kroupovým renomé a "Seznam" dovolit nemohou. Pokud se ale s těmito informacemi někdo pozorně seznámí, zjistí, že jde vlastně o sled pochybností a podivností, které Hamáček nevysvětlil a čím dál víc se do nich zamotává, a která tudíž vyvolávají oprávněná podezření.

Znepokojivé mi přijde, že novinář takové informace získá, ale i to, že základní informace v této kauze měly být před veřejností utajeny, což nutí k otázce: proč?

13 2
možnosti