Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a24n 39R18á43ž

6. 12. 2022 19:35

Kramný je podle práva vinný, neb byl pravomocně odsouzený. To je fakt.

Ovšem vyjádřit svůj názor nad průběhem soudního jednání si dovolím zveřejnit. Zastávám názor, že soud byl proti němu zaujatý a podle toho postupoval při vyhodnocování důkazů.

Je to obdoba procesu s Lukášem Nečesaným. Důkaz žádný, ale rozsudek zněl 13 let. Prostě soud je přesvědčený o vině obžalovaného a tak žádný důkaz tento názor vyvracející do jednání nepřipustí..

1 0
možnosti

Máte-li žaludek na to, abyste v klidu a bez emocí dokázali poslouchat jednoho prezidentem omilostněného člověka, tak se můžete podívat na jeho osobní pohled a názor na P. Kramného.

https://www.youtube.com/watch?v=LPW3J53iUB8

Na jeho YT kanále jsou ještě další 4 videa na toto téma, stará cca 2 roky.

0 0
možnosti
Foto

Chápu, máte pravdu. Ale já osobně jsem spis prošel a mluvil za 7 let s desítkami odborníků včetně vyšetřovatelů z Egypta. Tak mi dovolte, abych veřejně řekl to, co si myslí i desítky kapacit v oboru lékařství, biomechaniky, slaboproudé elektriky nebo kriminalistiky. A taktéž jak jsem věřil v nevinnu Templa - strávil v base 20 let, protože při pročtení spisu tam nesedělo tolik věcí, tak věřím v to, že Kramný nikoho proudem nezavraždil. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/693519/tempel-opustil-basu-po-20-letech-bez-cejchu-vraha-je-to-bezpaterni-zmetek-rika-jiri-kajinek.html

1 0
možnosti

Totalitní režimy radši odsoudí 99 nevinných ze 100, aby jim neunikl jeden vinný. A demokratický režim má radši propustit 99 vinných ze 100, než aby byl nespravedlivě odsouzen jeden nevinný!

0 0
možnosti

Mimochodem pan Zdechovský je asi jediný politik z našeho spektra, který v době migrační krize jel na vlastní náklady do Italie do migračních center zjistit, jaká je opravdu situace, než o jaké nás informovala naše media.... a člověk se hodně divil, co tam viděl..., takže pokud on se něčemu věnuje, tak v rámci svých možností mnohem více než kdokoli jiný a odborné informace si zjišťuje, aby byl schopen si je obhájit.... protože do politika se lehce kope... ( ale tomu se nedivím..., 95% bych jich vykopal hned ven..:) )

6 1
možnosti

O TOM, ŽE soud s Petrem Kramným neprobíhal standardně, byl poplatný většinovému názoru veřejnosti a zcela chyběly jakékoliv přímé důkazy o jeho vině, jsme v Reflexu opakovaně psali. Vy však rovnou tvrdíte, že Kramný je nevinný...

Ano, jsem přesvědčený, že Petr Kramný nevraždil. Ten člověk na to neměl mentální kapacitu. Hlavně mě však přesvědčilo prostudování spisu a všech dostupných materiálů. On zkrátka manželku a dceru elektrickým proudem zabít nemohl.

0 0
možnosti

je přesvědčen že nevraždil..... !!!

0 0
možnosti

Ten soudní proces byl fraška. Výpovědi turistů, nikdo z policistů se ani neobtěžoval na místo činu, likvidace důkazů, z egyptanů udělali blbce, falšovani fotek....

5 0
možnosti
Foto

Já už jsem to psala mockrát: nevím, jestli to Kramný udělal, nebo ne. Co ale vím, že na základě (ne)důkazů by spravedlivý soud v právním státě nikoho odsoudit neměl. Ale soudkyně byla o Krásného vině přesvědčená ještě dřív, než soud začal. Respektive byla rozhodnutá, že ho odsoudí.

4 1
možnosti

Autor je myslím na velkém omylu, že zpochybňuje možnost a plné právo europoslance Zdechovského vyjadřovat pochybnosti o vině pana Kramného. Dokonce i řádný poslanec, tedy člen Poslanecké sněmovny ČR by toho měl být schopen, protože není volen justicí, ale občany české republiky! A opět pokud vidí, že v justici je bordel má nejenom o tom mluvit, má přímo křičet a to neustále dokud tento problém nebude vyřešen případně odstraněn, protože od toho byl volen občany tohoto státu. Jinak tomuto se říká demokracie když volený zástupce občanů hájí jejich zájmy a myslím, že mít v justici pořádek je zájmem řádných občanů této republiky.

11 4
možnosti

Jaké kroky podnikl Zdechovský vůči české justici? V případě jiného případu a to údajného vraha Tempela, kdy podle ESLP chybovaly závažně v ČR od krajského soudu, přes vrchní soud, nejvyšší správní soud i ústavní soud. Co udělal Zdechovský proti stále častěji chybující české justici? Zdechovský vykřikoval i v jiném případě, případě dětí v Norsku, kdy podle matky neudělal vůbec nic. Typický český eurohujer a politicky nedouk se chce jen zviditelňovat.

4 0
možnosti

Už je to dávno....ale celý národ tehdy litoval Kramného a zlobil se na Egypťany, že ho nechtějí pustit domů a dokonce ho vyšetřují...asi věděli proč. Pak se vše otočilo a proti Kramnému svědčili i jeho rodinní příslušníci. Když jsou tři sami v pokoji a dva zemřou, kde hledat jiného viníka? Tehdy populární úmrtí z jídla, na které asi Kramný sázel bylo vyloučeno. Kramný se choval velice podivně. Ale k soudu by měli jít také soudní "znalci", když každý tvrdil něco jiného...Osobně jsem přesvědčen o Kramného vině, ale nedělám si "patent na rozum", vycházím jen z informací z médií.

4 2
možnosti

vykašlete se na media a přečtěte si časovou osu "zločinu", přečtěte si jak rychle pan Dvořáček dělal posudky..., jak se doktor Vorel odkazuje na knihu finského patologa ( výbledy po el. proudu), kdy na dotaz tento finský profesor řekl že není možné určit že tyto výbledy jsou z el. proudu. Jak zemřeli manželé Cooperovi v Egyptě oba dva vedle sebe na posteli a pitva nebyla schopná nic prokázat... ( tím se vyloučila praxe policie, že pokud zemřou dva blízcí lidé do 30 min tak se jedná o násilnou smrt) a je toho spousty....

2 1
možnosti
Foto

Musíme pochopit, že existují dvě roviny. Jedna je ta, co se skutečně stalo. Druhá jsou důkazy. Něco tak zpackaného se jen tak nenajde. Tudíž - soud postupoval podivně. V daném případě by mělo platit "pro dubio in reo".

Ať už si o odsouzeném myslíme cokoliv.

19 0
možnosti
Foto

Přesně tak, přístup a postup soudkyně byl katastrofální a nerada to říkám, ale tak nějak asi probíhaly politické procesy v padesátých letech.

5 0
možnosti