Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19i49r41i 89P16i45l52n58y

14. 12. 2023 11:31

Je dost pokrytecké, když u jednoho členství v KSČ vadí a titulujeme ho estébákem, a pak si obratem ruky zvolíme bývalého elitního komunistu a velebíme ho jako zachránce. Je mi z toho nevolno.

5 2
možnosti

Přece nechcete diktovat, co si mají lidé o kom myslet a co jim má či nemá vadit. Co to je - elitní komunista? A když je vám nevolno, vezměte si prášek.

2 2
možnosti

Když vám nevadí, že PP hlásá názory těch, u kterých je zrovna na návštěvě?

Na Slovensku hodnotil účastníky demonstrace na Václaváku. V Německu po nich chtěl, ať vedou EU. Jinde otevíral diskuzi ke zrušení veta členských států. Posledně se chtěl vyrovnávat s Lichtensteiny.

Toto je prezident, co nestranně moderuje diskuzi?

S Klausem a Zemanem jsem často nesouhlasila, ale respektovala, že mají názory.

PP názory nemá a neustále podrývá naší suverenitu.

Navíc rozděluje společnost svou minulostí.

Drahoš by byl prezident vašeho gusta, ale takového lidé také nechtějí.

7 9
možnosti
Foto

K diskuzi:

Bože, nečekej, až maličcí přijdou k Tobě a dej jim poznání. Však zvolna, ne náhle. Shovívavě, neb nevědí, co činí, když o mocných někteří tu píší tak, jako by v lásce k nim byli až po uši k jiným právě naopak.

Zvolna a shovívavě, prosím za ně. Ne v minutě či ve vteřině snad, neb z tak náhlého procitnutí by ocitnout se mohli na márách. Jako ta Lída Baarová, kdyby si v okamžení připustila, že její milý je ten v bilých rukavičkách vrah. V tu chvíli z nitra jejího by se vydral sten, jenž vyrval by jí duši a zněl by tklivě vesmírem, až lidé by si v hrůze zacpávali uši.

Nejsou mezi nimi hrdinové, kteří k volebním urnám kdysi chodili okázale s rukama v kapsách, aby se do nich komunistům vyzvraceli světu na odiv. Však na mušce mají stále toho pro ně zrádce. Rozvědčika, jenž Zemanovi nedohlédne z bláta ani na kotník.

Zemanovi, jenž bez uzardění vlastního I jejich ctí válečné hrdiny a účastníky odboje, a současně nechává Peroutku tam, kam ho z ješitnosti hodil. Do hnoje.

A líto mi je, že napadá mne, proč kolem toho hnoje tiše chodí spolu s ostatními volenými i ten Pavel? A také napadá mne, co by k tomu řekl Havel...

0 0
možnosti
Foto

Preferovat prezidenty, kteří svůj názor stavěli nad názory obyvatelstva jimi reprezentovaného státu, kteří nerespektovali Ústavu, pohrdali soudy, fungovali jako 5. kolona Ruska a Číny, chovali se jako hulváti, dopustili krádeže a další a další necnosti a neřesti jim nebyly cizí .... to dost vypovídá o mysli a charakteru takového člověka.

9 0
možnosti

Komunisti husákovského období jsou buď po smrti, nebo jsou to dědkové, kteří už o ničem nerozhodují.

Větší obavy vzbuzují proletáři typu Středula.

Prezident Pavel je mladý člověk, který zkušenost z členství v KSČ správně vyhodnotil jako špatnou . A věřme , že ta špatná zkušenost se nikdy nevrátí i za přispění pana prezidenta Pavla.

12 1
možnosti
Foto

Komunistobijci se snad zbláznili, když tak adorují dlouholetého kariérního komunistu Petra Pavla, který zahodil rudou knížku až po listopadu 1989 a z Varšavské smlouvy zběhl ke svému největšímu nepříteli do NATO. Něco podobného Klaus se Zemanem neudělali a přesto je komunistobijci zatracuji. Vyplývá z toho jediné. Pokud by se snad komunisté někdy dostali k moci, budou současní komunistobijci zase adoptovat komunisty.

12 9
možnosti

p. Petřík:

Oni jsou to totiž pouze "komunistobijci", nikoli lidé, co mají s komunisty skutečně ty nejhorší zkušenosti. Jinak by nemohli ty převlečené komunisty adorovat.

5 2
možnosti

Šéfredaktor Plesl je už jenom pro smích.

1 5
možnosti
Foto

Šéfredaktor Plesl má pravdu.

2 1
možnosti

Pavel není důstojný prezident, ale zrádce těch lidí, kteří mají běžým a nízkým plat. Měl před rokem 1989 vyšší funkci, žádný řadový člen. A pak po převratu tvrdil, že nedozal prohlédnout zločiinnou podstatu tehdejšího režimu??? Takové kecy. Dále pak tvrdí, že umí být př posuzování zákon být socálně únosný. Kdyby tomu tak bylo, tak by za tu dobu také něco nepodepsal. Stejně jako Rudolf v císařově pekaři :dejte nám něco podepsat, máme namočené péro. Podepíše cokoliv. On je voják. Běžným zákonům na které doplatí většina lidí opravdu nemůže rozumět. Jen pronáší fráze, jak jsme silný, vyspělý národ (jako Fiala) ale nic konkrétního k tomu neřekne. Jen se stará o svou vlastní prezentaci. Prezident na baterky.

10 5
možnosti

Můžete mi sdělit, která sociální skupina je na tom neúnosně?

3 0
možnosti

Tak tento komik se nemám k čemu vyjadřovat, protože je to komik a není moc chytrý. Vypadá hezky, ale to je tak všechno co po něm můžete chtít.,

4 5
možnosti

Měli jsme dvacet let z ostudy kabát. Naštěstí je to za námi.

13 11
možnosti

No jo, 20 jsme tam měli inteligentní, chytré a vzdělané chlapy. Teď to máme co prosím? Rozvědčíka.

10 8
možnosti