Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolik ze to brali kancelrove predtim, treba za Havla?

Placate nesmysle, jen proto, ze je to ted v mode.. za Havla by vas to ani nenapadlo.

0 0
možnosti

Článek není o tom kolik má on a kolik měli ti předtím, ale o tom, že znát tu výši mají lidé právo ze zákona a Mynář jim to odpíral. Tedy že se na Hradě a v jeho okolí porušují zákony vesele dál.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

článek začal dobře , už jsem chtěl i dát karmu ale z té druhé půle prakticky vyplývá , že krást (privatizovat, restituovat ) se musí s noblesou , že Karle

1 1
možnosti
Foto

Je mi jedno co je v článku i kolik bere pan Mynář. Ale vy co reagujete požádejte svoje kolegy ať vám ukážou svojí výplatní pásku. Já to teda nikdy neudělal, jen nechápu proč s tím každý dělá takové tajnosti. Je to plus mínus autobus, u mojich kolegů spíše plus, bo nepotřebuji tolik hodin, ale vařit každé ráno vedoucímu kafe, tak snad sekretářka a né chlapi. No, když potřebují do práce ve svátek s příplatkem 100% nebo mít dva víkendy v měsíci volné, tak se musí holt shrbit. Já nemusím. :-P

0 0
možnosti

Docela mě překvapuje, jaký máte přehled dokonce i o pracovní náplni šéfa kanceláře prezidenta republiky.

1 0
možnosti

Mimochodem, tím , že jste uvedl, že u této funkce nemusí nikdo oplývat bůhvíjakými schopnostmi jste vašeho obdivovaného Medka a Schwarzenberga docela dehonestoval, nemyslíte?

1 0
možnosti

No tak určitě souhlas, pěkně vystiženo. Jen tu hrubku opravit...

„za uši“ od pana kancléře dostaly i Spojené státy, které prostřednictvím svého velvyslanectví podpořili ono domáhání se transparentnosti.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757350

0 0
možnosti

Ing. Miloš Zeman, největší prognostik, a zároveň looser tuzemské politiky. O dva tahy napřed, přitom pořád v řiti.

2 4
možnosti